Kahraman Milletimizin, kadın, erkek, genç, yaşlı, her kesiminin katıldığı 12 Şubat milli mücadelesi, tarihimize şanlı bir destan olarak geçen bir varoluş hikayesidir.

Bu milli mücadeleyi veren Kahraman şehrimizin yüce insanları, yüreğinde Allah ve vatan aşkıyla düşmana karşı öyle bir duruş sergilemiştir ki, bütün dünyanın takdirine mazhar olmuştur.

Sütçü İmam’ın, Arslan Bey’in, Çuhadar Ali’nin, Senem Ayşe’nin, Abdal Halil Ağaların vatansever torunları, dün olduğu gibi bugün de milli iradeye sahip çıkarak 12 Şubat ruhunu, 15 Temmuz hain darbe girişiminde yeniden tecelli ettirerek, Türkiye’nin aydınlık yarınlarına yeni bir kapı açmıştır.

12 Şubat 1920’de olduğu gibi, bu topraklarda yaşayan, Türkiye Cumhuriyeti’nin her bir ferdi, 15 Temmuz saldırısı karşısında vatana sahip çıkmayı bilmiştir.

Bu inanç ve aşkla, Yüce Türk Milleti, bugün de, yarın da destan yazmaya, birliğini ve beraberliğini derinleştirerek istiklale yürümeye devam edecektir.  

Bizler, iş dünyasının temsilcileri olarak ülkemizin zenginleşmesi, milli hedeflerine kavuşması için yatırımlarımıza, üretmeye, iş ve aş sağlamaya, işçisinden patronuna vatanımız için ter dökmeye devam edeceğiz.

Fransız bayrağı kaledeyken Cuma namazı kılınmaz diyerek Fransız işgaline karşı tek yürek olan İstiklal Madalyalı Kahramanmaraş, bugün çalışkanlığıyla, dürüstlüğüyle, ekonomide, sanayileşmede kahramanlık hikayeleri yazmaya devam etmektedir.

Bu düşüncelerle, tüm Kahramanmaraş halkımızın Kurtuluş Bayramını kutluyor, bu topraklarda hür ve kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kere daha hürmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Editör: Haber Merkezi