Akdeniz bölgesinin parlayan yıldızı Kahramanmaraş çıtayı yükseltmeye devam ediyor..

Kahramanmaraş son dönemde güzel başarılı hizmetlere imza attığı gibi, devlet kademesinde de güzel yerlere güzel insanlarımızı veriyor..

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal Kültür ve Turizm Bakanı olması ile başlayan süreçte..

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı olarak hükümette yer almasından sonra.. İl Emniyet Müdürümüzü Servet Yılmaz, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı olarak Ankara ‘ya göndermemiz bizlere onur verdi..

23 Ocak 2015 günü Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğüne atanan Servet Yılmaz’ı tebrik ediyorum, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı oldu.. Türkiye’mize güzel hizmetler yapmasını bekliyoruz..

Ankara da başarılı görevler diliyorum, Sayın Müdürümüz Servet Yılmaz’a güle güle derken, Polis noktalarının önüne konan Berlin duvarı Kahramanmaraş’a yakışmadı bu davarları gitmeden kaldırmasını bekliyoruz..

Edebiyatın, Şiirin, ve Huzurun Başkenti Kahramanmaraş’a bu utanç duvarları yakışmadı..

Kahramanmaraş tarihi süreci içinde : Özellikle PKK terörü bugüne kadar şehrimize girmedi.. 1984 den beri kırsalda olay oldu ama hiçbir zaman ilçe merkezlerine giremedi..

Bugünden sonra girmez mi ?

Elbette terör her yere girer !.. Fransa da bomba patlıyorsa Kahramanmaraş’ta da patlar.. ABD ikiz kuleler vurularak 3500 kişi ölüyorsa, Kahramanmaraş’ta da ölür..

Dünyanın bir çok yerinde terör örgütleri bomba patlatıyorsa , Kahramanmaraş’ta da her an her zaman patlaya bilir..!

Ancak: Kahramanmaraşlılar olarak ve Türk milleti olarak üçtane çapulcudan korkmamamız gerekiyor..

Kahramanmaraş’ta terör olayı olmayacak diye kimse garanti edemez..

Ancak : Bu Berlin utanç duvarları Kahramanmaraş’a yakışmadı !..

Kahramanmaraş’a ilk defa gelen bir insan,” Eyvah terörün merkezine gelmişim !” nidasını duyurmaya başladık ve insanlar haklı Polis duvar arkasına saklanırsa ! halk ne yapacak ?

Kahramanmaraş Şehir merkezi ve ilçe Merkezlerimizde bugüne kadar PKK terör örgütü çok şükür giremedi.. giremez de diyorum..

Kahramanmaraş halkı duyarlıdır. Şüpheli gördüğü kişileri anında polise ihbar eder !..

1984 dan sonra Kırsal da elbette güvenlik güçleri ile PKK arasında çatışma oldu. Kelle alındı şehit verildi.. verdik..

Ancak: Polis merkezleri önüne yapılan Berlin duvarları Kahramanmaraşlıları derinden üzdü.. bu manzara Kahramanmaraş’a yakışmadı..!

İkincisi : Bu Berlin duvarları ile terörden korktuğumuzu göstermiş olduk, o şerefsizleri sevindirdik.. biz Kahramanmaraşlıyız al kanlar içinde can alır can veriz ama düşmandan korkmayız !..

Peki : Kahramanmaraş’ta polis noktasına terör saldırısı olmaz mı ?

Olabilir. Kahramanmaraş’ta da olur, Edirne de de olur, Van da da olur, Trabzon da da olur ama terör gelecek diye böyle Berlin duvarı çekilmesi son derece yanlıştır..

Polisi Berlin duvarı ile koruduk peki bizi kim koruyacak ?

Bizde evimizin iş yerimizin önüne Berlin duvarı mı ? çektirelim !..

Vatandaşı kim koruyacak ?

Bütün cadde ve sokakları böyle duvarla kapatırsak doğru olur mu ?

Bu Berlin duvarları Kahramanmaraş’a yakışmadı..

Biz ismimizin terörle anılmasını istemiyoruz..

Ankara Tren karının önüne kadar giden canlı bomba , veya patlayıcı yüklü araç Kahramanmaraş’a kadar getirirler istedikleri yerde de patlata bilirler, biz bundan korkarak her yere böyle Berlin duvarı çekersek bu terör örgütünü sevindirir..

Bu Berlin duvarlarının isminin bir süre sonra :” Servet Yılmaz duvarı “ olmasını istemiyoruz ve Kahramanmaraş’tan ayrılmadan bu Berlin utanç duvarlarının kaldırılmasını bekliyoruz..

Sayın Emniyet Genel müdür Yardımcım Servet Yılmaz ‘a güle güle derken, Kahramanmaraşlılar olarak bir ricamız bu duvar meselesi.., “ Şu Berlin duvarını da alıp götürmenizi bekliyoruz..!”

Başbakan Yardımcımız Veysi Kaynak, Emniyet Genel Müdür Yardımcımız Servet Yılmaz varken, Kahramanmaraş’a da bir polis akademisi yakışır diye de bekliyoruz..

Bir özel harekât Polis Eğitim Merkezi yakışır diyorum..

Bir polis okulu niye olmasın diyorum..

Yeni Emniyet Müdürümüz Doğan İnci’ye hoş geldiniz diyorum..

Emniyet Genel Müdür Yardımcımız Servet Yılmaz’a da güle güle derken, gitmeden şu Berlin Duvarlarını yok etmesini bekliyoruz..

İyi günler