Şerefsiz Fethullah Gülen'in darbe itirafı ve halka hakaret videosu izleyince kanım dondu işin doğrusu.. ABD ölüm emri veriyor inanılır gibi değil..

Hani Suriye de : Şerefsiz IŞID ‘ciler var ya , insanların başını Allah_u Ekber diyerek kesiyorlar.. aynı zihniyet..! aynı olay..

FETÖ silahlı terör örgütü lideri Fetullah Gülen darbeyi itiraf etti. FETÖ'nün darbe girişimi ile halkın meydanlara inip müthiş bir direniş göstermesiyle darbe girşimi püskürtüldüğü için, Şehit olan 243 vatandaşımıza, gazi olan 1531 yaralımızı ve hükümeti destekleyen Türk halkına “ ahmak” diyerek haraket etti. Yayınlanan videoda şehitlere, gazilere ve Türkiye halkına ahmak diyerek hakaret etti. İşte Fethullah Gülen'in darbe itirafı ve halka hakaret videosu ki bunun internetten izleye bilirsiniz.. ne şerefsiz olduğunu göre bilsiniz..

Fethullah Gülen'in darbe itirafı ve halka hakaret videosu izlemek üzere bilgisayar başında işin doğrusu kanım dondu..

Aziz Nesil denen biri : Türk Milletinin yüzde 60 aptal olduğunu söylemişti.. ya o da bugün benzeri hakaretleri ABD peş peşe sıralayarak, en ağır hakaretleri yapıyor, yandaşlarını silahlı suikast yapın.. Siyasi Partilerin genel başkanlarını il başkanlarını öldürün emri veriyor..

ABD'de yaşayan teröristbaşı Fetullah Gülen, 15 Temmuz darbe girişimini kendisinin tertiplediğini itiraf etti. İnternet sitesinde bir video yayınlayan FETÖ lideri, darbeyi püskürten halk için "Varsın bir sürü ahmak bir başarı ele etmiş gibi güle dursun. Düğünler dernekler kursun. O komik durumlarını birer bayram ilan etsinler" diyerek bu işin içinde olduğunu açıkla itiraf etti.

1984 yılından bu yana sadece resmi kayıtlara giren 150 Milyar dolar verilen para var, bu paraları veren insanlara bile bin bir hakereti bir eden Terösit başı , yandaşlarını silahlı mücadeleye çağırıyor..

Cumhurbaşkanı Başkomutan Sayın Recep Tayyip Erdoğan , meydanıları bırakmayın demesini bu videoyu izleyince daha iyi anladım..

Sevgili okurlarım : Meydanlardayız Demokrasi nöbetine devam , buradan tüm siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarına, sesleniyorum kendinize dikkat edin şerefsiz ölüm timine emir verdi.. ülkemizde kan dökmek istiyorlar..

darbe girişimi ile ilgili gelişmeleri kanımızı dondurdu..

Şerefsiz adı adam, Fetullah Gülen köpeği, Cumhurbaşkanı Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan, Bakanlar, Genel Kurmay Başkanı ve hayatta kalan komutanlar için tehtitlerini savurarak: "Hayatta kalanlar keşke diyecek"

İlk gün darbeyi kendisinin planlamadığını söyleyen FETÖ elebaşısı bugün ise darbeyi kendisinin yaptığını itiraf etti. Gülen şu cümleleri kullandı: "Eğer bunlar hayatta kalırlarsa keşke diyecekler ama diyemeyecekler." Onlar için acı ölüm var “ diyerek oradan tehditlerini savurmaya devam ediyor..

Erdoğan'ı yine ölümle tehdit etti

Başkomutan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı da ölümle tehdit eden teröristbaşı "o da diğerleri gibi kanalizasyona gidecek" dedi.

Bunun anlamı şu oluyor, “senin yiyeceğim ve kanalizasyona gideceksin”

Fethullah Gülen'in darbe itirafı ve halka hakaret videosu izle: izleyenlerin kanının dondurdu..

Kendi sesinden, kendisinin sitesinde kendisinin yayınladığı bunlara inanmayanlar var..

Hani bizim sitede bir video olsa, montajdır diyeceğim..

Yada Türkiye de ki her hangi bir sitede yayınlansa : Montajdır Fetullah Gülen iftira atıyorlar diyeceğim ama kendi sitesinde bunu yayınlayınca, FETÖ terör örgütü üyesi insanları hiç iyi gözle bakmıyorum..

Tanıdığımız, yakın akrabalarımızdan FETÖ üyesi göz altına alınması, görevden el çektirilmesi bizleri mutlu etti..

16 FETÖ üyeleri tarafından kurulan vakıf Üniversitesi kapatıldı. Terör örgütüne ait ilk okul, orta okul, lise, Dershane, Eğitim Kurumlarının tamamı kapatıldı.

Bugün şunu söylüyorum..Halen birileri çıkıp Fetullah Gülen bir terörist değil diyorsa o kişinin kanından ben şüphe ederim..

Vatan haini kanı bozuk kişiler bugünden sonra Etoyu savuna biliyorsa onlardan terörist başının yandaşıdır.. sağ koludur..

Ancak: son söz, Kapatılan Vakıf Üniversiteleri, okullar ve yurtlara geçmişte yardım eden iyi niyetli Allah rızası için koşan kişilerle terörün başının bir birinden ayırt etmesi gerekir..

Aman dikkat diyorum: Darbe olmadı.. Yargı Darbesi yapılacaktı o da olmadı.. bugün darbe girişimi (Tüm partilerin ) Siyasilerin , Belediye Başkanlarının öldürülmesidir.. şekli ile devam etmesi talimatını verdi..

Herkes kendine dikkat etsin diyorum.. meydanları Başkomutandan emir gelmediği sürece bırakmayalım ve meydanlara sahip olalım.

İyi günler.