Bazı insanların Başkan Hanefi Mahçiçek anlaması, onun ufkunu ve vizyonunu tartması mümkün değil.

     Ben iddia ediyorum: Bizlerin bildiği kadar ! Hanefi Mahçiçek unuttuğu bilgisi vardır !..

     Hanefi Mahçiçek anlamak ve onu tanımak için ülkemize verdiği hizmetlere bakmak gerekir.. Gören bir çift göz gerekir.. sonra da algılayacak bir akıl gerekir..!

     Devlet Planlamada iken: özellikle 1984 sonrası , Fabrika kuracağım diyen hem Kahramanmaraşlının hem de Türkiye de kim yardım istedi ise onun önüne düşerek , yardıma koşan , her kurulan tesisin altında imzası olan biridir..

     Kahramanmaraş Belediye Başkanı olduğu dönemde: Spor dan alt yapıya, Karasu projesinden, yol ve asfalt planeti projesine kadar yüzlerce eseri hayata geçirdi.

     Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili olduğunda, şehrimizin , ulaşımdan, haberleşmeye, alt yapıdan sanayi her alanda ki sorunları ile bire bir ilgilendiği gibi Ankara da bizlerin gözü kulağı oldu.

     Sonra : Kahramanmaraş Büyükşehir Yasası ile , Onikişubat ilçesi kurucu ilk belediye başkanı olarak 2014 yılında seçilerek bir tek sandalyesi bile olmayan kağıt üzerinde, Onikişubat Belediyesi yazan bir yazı ile işe başladı.

     5 yıldan beri verdiği hizmetler ortada:

     Hanefi Mahçiçek , elini bağladılar, koşmasın diye ayaklarına ağırlık bağladılar, 2014 de neyse bugünde onu yaptılar.. ama başkan tüm bunlara rağmen : yürümedi koştu..!

     Hanefi Mahçiçek: Saat dikti, Büyükşehir belediyesi ya söktü, ya da önüne “Büyükşehir Her yerde “ yazısı ile onun önünü kapattı..

     Onikişubat Belediyesi olarak ilçenin İmar Planı ve 5000’lik imar planı , 1000 binlik planlarını yaptırayım, ünde Büyükşehir Belediyesinin olsun dediğinde 5 yıldan beri buna karşı çıkıldı. Aman Hanefi Mahçiçek çalışmasın diye mücadele ettiler..

     Hanefi Mahçiçek, koşarak gitmek istiyordu, birileri hep buna engel oldu, elini bağladı, kolunu bağladı, ayaklarına ağırlık bağladı ve koşmasın yerinde otursun istedi.. kavga etsin diye hep sataştılar..

     Başkan Hanefi Mahçiçek: “ Kavga yok hizmet var diyerek, Peygamber sabır ile 5 yılda yapılan hizmetleri Onikişubat ilçesi halkı açık ve net görüyor..

     Bugün aynı zihniyet : Başkan Hanefi Mahçiçek elini kolunu bağlamaya çalışıyor ve olmadık film çeviriyorlar ama : 2023 vizyonunda başkan Hanefi Mahçiçek, ekibi, danışmanları , güzel kadrosu ile Kahramanmaraş ve Onikişubat ilçemize değer üzerine değer katacaktır.. Hanefi Mahçiçek ile Kahramanmaraş kazanacak..

     İlçe halkı bunu açık ve net olarak görmekte ve 31 Mart 2019 Pazar günü Başkan Hanefi Mahçiçek farkını ortaya koyacaktır..

     Ak Parti ve MHP haricinde diğer partilerden olan ilçe halkı, Başkan Mahçiçek ‘e oy verim vereceğim onu destekliyorum,” diyor..

     EXPO 2023 ile Kahramanmaraş’a gelecek olan turistler , bir su içse, bir dondurma yese, bir yemek yese, bir paket hediye alsa şehrimize bırakacağı para çok büyük rakamlar olacak halkımız bunu görüyor.. bunun farkında, EXPO 2023 ‘e de Başkan Hanefi Mahçiçek de sahip çıkıyor..

     Bizden söylemesi..

     İyi günler..