Biri çıkıyor : “Benim oyum, dağdaki çobanın oyu ile aynımı olacak ?”

Birileri çıkıyor : “Mustafa Kemalin askerleriyiz, emret imam hatipleri yıkalım, dindarları yakalım, ülkeyi kurtaralım” diyor..

Biri çıkıyor : “ Türkçe ezan okunsun” diyor..

Biri çıkıyor : Edirne de : üzerinde kara çarşafla Atatürk büstüne balta ile saldırıyor..

Biri çıkıyor : Adıyaman da Atatürk büstüne çıkıyor..

Biri çıkıyor : Baş örtüsü ile okumak isteyenler Suudi Arabistan’a gitsin diyor..

Biri çıkıyor : “Ak partiye oy verenlerin beyinlerinin içine bakmak istiyorum” diyor..

Biri çıkıyor : “ Tayyip bu kadar beyinsizi nasıl etrafına toplamış ! hayret “ diyor..

Biri çıkıyor : söz de gazeteci kılıklı, “ Mağdurum mağdurum,” diyerek Müslüman bacılarımızla dalga geçiyor..

Bu örnekleri çoğalmak ve yüzlercesini yazmak mümkün : Ancak biz bu filmleri her seçim dönemde izlemekten artık bıktık..

Her seçim öncesi ortaya atılan ve AK Partiye oy verenlere hakaret eden insanları öt eleştiren, sözde sosyal demokrat veya aydınlar bu filmi bize yüzlerce defa izlettiler..

Senaryo aynı, yönetmen farklı, figüran farklı, oyuncular değişse de film aynı film.. sözleri aynı, kelimeleri aynı.. bu filmleri artık izlemek istemiyoruz, siz film çevirseniz de bizi ilgilendirmiyor..

Türkiye de 200 yıldan beri oynanan oyunları incelediğimizde : Kocaman Osmanlı’yı yıkan oyunlar aynı oyunlar..

Zeki Türk Çocuklarını AB ülkelerine götürerek orada : Subay, Doktor, Mühendis, Hakim , Savcı olarak kendi kafalarına göre yetiştirerek, Osmanlı’ya geri gönderen, Hıristiyanlar , 1919 da zafere ulaşarak Osmanlı’yı yıkmışlar..

Anadolu da Türk Milletinin direnişi üzerine : tam olmasa da yüzde 90 kendi istedikleri gibi yöneticilerin bulunduğu bir Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşuna İngiltere ve ABD imzasını atmıştı..

Osmanlı son dönemi, Cumhuriyetin ilk yıllarında: Yerli uçak yapan, Devrim Otomobilini yapan Türkiye, Atatürk’ün ölümü ile çağın gerisine götürülerek bir bir fabrikaları kapatıldı.

Uçak Fabrikasını kapatarak : Gaz ocağı fabrikası kurduran batı..

Marşal yardımları adı altında: Süt tozu ile kalp krizi geçiren, hatsa bir billet oluştururken,” Zeytin yağlı yiyemem, Basma Fistan giyemem” türküsü ile insanları miğdesine margarin yağı, doldurur hasta ederken, kadınlarını da soymayı, ahlakı çöküntüyü başarılmışlardı..

Batıyı yanıltan üç isim ki : Merhum Başbakan Adnan Menderes, Merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve son olarak da Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, batıyı çok fazla yanıltan ve kendilerinin istediği gibi hareket etmeyen üç lider..

Menderesi idam ettiler, Özal’ı zehirlediler.. Erdoğan öldürmek yok etmek için her gün yeni bir oyunla üzerimize geliyorlar..

Başa dönüyorum: 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli seçimler öncesi , yine batının uşağı kişi , kurum ve kuruluşlar , Müslümanlara, İmam Hatiplere, AK Partililere saldırmaya başladılar..

Oysa biz bu filmi : 1950, 1984 , 1998 de ve de 2002 den sonra hep izledik, yüzlerce defa izledik.. aynı film..

İnsanları öyle bir noktaya getiriyorlar ki : AK Parti, kim aday gösterirse göstersin, AK Partiye oy vermek zorunda bırakıyorlar..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “ Türkçe ezan diyen Öztürk Yılmaz’ı partiden cet hızı ile ihraç etti.. işin doğrusu hiç kimsenin beklemediği bir hareketti, herkesin aklı durdu.. ne diyelim zamana bırakalım..

Bir dönemin: sahte Şıhları vardı.. Tiyatrocu Fadimeler, Müslümler, Kalkancılar vardı.. Bugün bakalım karşımıza kimler çıkacak..

Biz okumayan, yakın tarihimizi bilmeyen bir gençlik yetiştirdik..

Dünü bilemiyoruz, bugünü yorumlayamıyoruz, yarın ne olacak onu da bilemiyoruz..

Sevgili dostlar: Film eski bir film, oyuncular yeni, yeni versiyon, ama insanların duyguları ile alay eden, Müslümanları hakir gören bir gurup halen Türkiye ‘in efendisi kendileri olduğunu sanıyorlar..

Birileri : batı uşaklığı yapa dursun

Birileri : Müslümanlara hakaret ede dursun

Birileri : inanları yok saymaya devam etsin

Birileri : Türkiye bölüp parçalama hesabı yapsın..

Bu millet yine ferasetini gösterecek Martta AK Parti ve MHP bayrağını en üste dikerek gereken dersi vereceğine inanıyorum..

Bugün AK Parti –MHP yani Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli’in görüşmesi var hayırlı sonuç çıkacağına inanıyorum, CHP ve HDP’li belediyeler AK Parti ve MHP’ye geçecektir..

İyi günler..