Bu yazımı kesip bir köşede saklayın !.. Bir süre sonra beni çok daha iyi anlayacaksınız..

    Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı 1970 yıllarda Milli Selamet Partisi ile tanıma imkanı buldum..

    Erbakan : Adım adım Büyük İsrail Devleti Projesi der dururdu..

    Tevrat’ta vaat edilen topraklar olarak kabul ettikleri : Siyonist Yahudilerin gözlerini diktikleri Filistin toprakları, Suriye’nin doğusu ve Türkiye’nin Güneydoğusu ki Fırat Nehrinin iki yakası topraklarıdır..

    Biz bir cami yatırız: inşaatı 10-15-20 yıl sürer, her Cuma para toplarız cami için yardım deriz..

    Bunun gibi : Siyonist İsrail Yahudi’si de sürekli Büyük İsrail Devleti için her ay düzenli para toplamakta 25-50-100 yıllık planlar yapmaktadır..

    Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan bunu çok iyi bilen ve analiz eden biri olarak Sürekli Büyük İsrail Devleti ve oynanan oyunları 100 yıllık planı sürekli anlattı..

    Erbakan Hoca bunu anlatırken, Batı güdümünde, adı bizden , soyadı bizden Haçlı ve Hıristiyanlara  hizmet eden basın ise Erbakan hoca ile dalga geçti..

    1984 de İsrail’e toprak çıkarmak için : Güneydoğu da güya kürt halkının sorunlarını çözeceğiz diyerek PKK kuran CIA ve destekçileri AB ülkeleri başarılı da oldular, Güneydoğu halkı topraklarını terör sebebi ile terk ederek batı illerimize göç etti..

    Sözde Kürt diyenler : en büyük zulmü Kürtlere yaptılar..

    Sonra aynı yıllarda Suriye – Beka bölgesinde PKK kampı ile beraber Doğu Fırat taki Deyrizor da da PKK / PYD veya bilmem ne terör örgütlerini kurarak Suriye topraklarını bölmek için o bölgedeki sivil halkı ya öldürdüler.. yada göç ettirdiler..

    Bugün Irak yok, yok edildi.. Suriye ister kabul edin ister etmeyin 5 parçaya bölündü..

    Başara bilselerdi : 15 Temmuz da Türkiye de önce 3 parçaya sonra 7 parçaya bölerek şehir devletçikleri kuracaklar, Güneydoğu Büyük İsrail devletine vereceklerdi.

    ABD Kudüs’ü İsrail’in baş kenti ilan etmesi, Golan Tepelerini ise İsrail toprakları olarak tanımasının , Gazze’ye yapılan saldırı Doğu Kudüs, Batı Şeria , Suriye, Goldan Tepeleri ile İsrail Devleti genişlemeye devam ederken sıra Suriye ve bize geldi..

    ABD Başkanı Donald Trump , Goldan Tepeleri İsrail toprakları demesi ile birlikte İsrail ordusu Gazze’ye saldırıya geçti.

     İslam dünyası başsız ve sahipsiz.

     Tek umutları Türkiye , Türkiye de yıkmak için her gün yeni bir oyun sahneye koyuyorlar..

     Kimin eli kimin cebinde belli olmayan bu gün: 31 Mart 2019 Pazar günü yapacağımız mahalli seçimleri : Beka meselesi haline getirdiler..

     Babasının malı gibi : ABD Başkanı Trump , bir bildiri imzalayarak Golan Tepeleri İsrail’in dedi.. yani bu şu demek: Filistin bitti. Suriyeden Türkiye topraklarına dayanıyoruz demektir..

     İsrail Başbakanı Netanyahu imza şovu ile seçim kazanmak isterken, DEAŞI yendim diyen ABD Başkanı ise Suriye doğusu Yani Fırat’ın doğusu ve batısını Yahudilere verdiğini aslında resmen ilan etti.

     Merhum Başkanı Necmettin Erbakan ben tanıdığım  1970 yıllarda bugünü yani 2019 yılını söylüyordu.. Bunun hayatta olsa da bugünden sonra ne olacak onu sorma şansımız olsaydı !..

     Yine Erbakan hocamdan: “ Sözde PKK ile Güneydoğu da önce Kürtistan kuracaklar, sonra bu Kürtistan ise İsrail topraklarına dahil olacak “ yani Tevrat da vaat edilen topraklar olarak kabul edilen Türkiye Doğu ve Güneydoğu bölgesi ki bunun sınırı Kahramanmaraş ‘a kadar dayanıyor İsrail Devleti haritası içinde yer almaktadır.

     Irak da Kürtistan kuran ABD şimdi bunun sınırını Türkiye ve Suriye toprakları üzerine yayacak sonra : Büyük İsrail Devleti Kurulacak.. hedef bu..

     Haçlı ve Siyonist Yahudilerin : Suriye, Türkiye planı tıkır tıkır işliyor.. Bu sebeple 31 Mart 2019 seçimleri çok önemli..

     Ak Parti ve MHP yüzde 50 altında kalırsa, ABD , Türkiye de iki kişiden birini Cumhurbaşkanı olarak kabul edecek o kararı imzalayacak sonra, AB ülkeleri de buna destek verecek..

    Irak, Suriye, Mısır, Yemen, Libya, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere tüm ülkelere diz çöktürdüler Sıra Türkiye de !..

    Onun için bu seçim Beka meselesi ülkemizin geleceği meselesi, Ah be merhum Erbakan hocam olsa da bir kere daha sora bilseydik !

    İyi günler..