Bugün moralim eksi , hem de eksi 40 derece..

     Sinir sistemim bozuk ateşim 40 derece..

     İnsan mıyım ? diye kendi kendime soruyorum.. ?

     Zalimlerin yüzünden başımıza taş yağacak ! korona virüs veya depremler sivri sinek saz bile olamaz..!

     Dün akşam eve vardım, keyifle haberleri izlemek istedim..

     Televizyonu açtım: Seyyar satıcıyı eve çağırıp dövdüler

     Hayatlarında görmedikleri , ismini bile bilmedikleri, tanımadıkları bir seyyar satıcıyı eve çağırak öldüresiye dövüyorlar.. yetmedi, bunun telefonla çekip sosyal medya da yayınlıyorlar, en üzücü tarafı ise : yakalanan o elleri kırılası caniler mahkemeden serbest bırakılıyor..

     Onu serbest bırakan hakim ve Başsavcılığımıza soruyorum: Bir gün sizi de bir bahane ile bir yere çağırıp böyle döverlerse ne yapacaksınız ?

Seyyar satıcıyı eve çağırıp döven o kişilere : Elleriniz kırılsın demekten başka bir şey bulamıyoru…

      Burdur'da bir grup genç eve çağırdıkları seyyar satıcı Osman Oflaz'ı (42) tekme ve tokatla dövdü. 12 Kasım'da yaşanan olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, darp olayını gerçekleştiren R.D., A.D.K., S.D. ve U.G.'yi yakaladı.

      Polis yakaladı ama arkası gelmedi!..

      Gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında 'silahla kasten yaralama' suçundan işlem yapılırken, savcılıkta serbest bırakıldı. Kendisinin tuzağa düşürüldüğünü söyleyen Osman Oflaz ise "Bir akşam telefon açıp eve çağırdılar. Sonra da darp ettiler. Benim bir kadının kızını sattığını söylediğimi iddia edip darp ettiler.  Olay sırasında çekilen cep telefonu görüntüleri de ortaya çıktı. 4 erkeğin yanısıra 3 de kadın darp olayında yer alırken, görüntüler tüyleri diken diken etti.

     Hayatlarında ilk defa gördükleri bir adamı , bir seyyar satıcıyı ekmek parasını diş trnakla kazan birini böyle dövdüler , görüntüsünü çektiler sonra da Kahraman ilan edilerek adliyeden serbest bırakıldı.

     Sabah bir dostumuz diyor ki : Bu kişilere 10 yıl hapis cezası ve tüm mal varlığına el koyup, mağdur kişiye ereceksiniz diyorlar..

     Türkiye Cumhuriyetinin kanunlarının yetersiz olduğunu önceki günde yazmıştım . TCK yeniden yazılması ve kanunların yazılı değil yaşayan bir konun olması gelişen olaya göre bölge mahkemeleri ortaya ceza koymalıdır..

      Bu şerefsizlerin haberi moralimi bozdu , şu an moralim eksi 40 derecede dondu kaldı..

      Geliyorum daha vahim duruma !

      Haber kanalları insanı hasta etmek için bu haberleri veriyorlar galiba !

      Bu gazetecilik olamaz !

      Samsun'da vahşet, yavru köpeğin bacaklarını kestiler. yavru köpekten ne istediniz elleriniz kırılsın, o yavru köpekten daha beter olursunuz inşallah..

      Samsun'un Havza ilçesinde ön iki bacağı kesilmiş halde yavru köpek bulundu. Özel bir hayvan kliniğine getirilip, ameliyat edilen yavru köpeğin, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, jandarma, şüpheli veya şüphelilerin bulunması için çalışma başlattı.

      Sabah iş yerime gelirken: Bu haberi izleyen esnaf:

      Benim devletim adaleti sağlayacaksa :” o köpeğin ön ayaklarını kesen kişileri bulup onların önce parmaklarını, sonra kollarını kökünden keserek ceza vermesi gerek.. bizim yüreğimiz ancak o zaman soğuyacaktır.” Diyorlar..

      İlçeye bağlı Memduhiye Mahallesi'nde yaralı bir köpek bulan vatandaşlar, köpeğin fotoğraflarını çekip, sosyal medya üzerinden Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Samsun Temsilciliği’ne gönderdi. Gönderilen fotoğraf üzerine ilçeye giden HAYTAP Samsun Temsilcisi ve Hayvan Gönüllüleri Derneği Başkanı Semra Antep, ön iki bacağı kesilmiş köpeği Samsun'a getirdi. Yaralı köpek HAYTAP'ın desteği ile özel bir hayvan kliniğine getirildi. Ameliyata alınan köpeğin, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Jandarma, olayla ilgili şüpheli ve şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.  

yavru köpekten ne istediniz elleriniz kırılsın inşallah diyen vatandaşlar olaya büyük tepki gösteriken..

    Bu iki olay benim moralimi sıfır etti.. huzur kalmadı böyle bir dünya olamaz, bizim başımıza taş yağsa biz bunu hak ediyoruz, sesiz kalmaya devam ediniz !

    Son söz: kanunlar bir işe yaramıyor , elimizden gelen: “ Elleriniz Kırılsın İnşallah”

    İyi günler..