Şehirdeki tüm et balık restoranlarından daha iddialı olduklarını belirten Yakamoz Restoran sahiplerinden Hüseyin Kısıkkaya: “Biz Kahramanmaraş’ta  bir ilki başarmak için çalışıyoruz. Balık ve Ette lezzet kalitesi, sunum ve güler yüzlü hizmet noktasında bu sektöre yeni bir soluk getireceğimize inanıyorum.” dedi

FİYATLARIMIZ HER KESEYE UYGUN


Fiyat tarifelerinin her keseye uygun olduğunu belirten Kısıkkaya konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Restoranımız konumu itibarı ile de çok merkezi bir bölgede yer almaktadır. Menümüzde yer alan fiyatlarda da astronomik rakamlardan uzak bir fiyata sahibiz. Hatta piyasa ortalamasının da altında olduğumuzu düşünüyorum. Tüm vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla gelip nezih bir ortamda yemeklerini yiyebilecekleri bir işletme kurduk.  Yemek çeşitleri olarak da kebap çeşitleri balık ızgara çeşitleri, fırınımızda her türlü pide ve tava çeşitlerini yapmaktayız.”


Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış programında, davetlilere Yakamoz Restoran mutfağının eşsiz lezzetleri ikram edildi. Davetlilerden tam not alan restoran sahipleri kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ettiler. 









Editör: Haber Merkezi