Organize Sanayi Bölgesinde yapılan çalışmalar ele alınarak karara bağlanırken aynı zamanda OSB'nin 10 dönümlük bir alan içerisine bir iş adamı tarafından okul yapılması konusu görüşüldü.

Toplantıda gündeme dair konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı, aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı olan Osman Okumuş, Öncelikli olarak değerli üyelerimize toplantıya katıldıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Türkoğlu’muzda biran evvel katma değer sağlayacak fabrikaların yapılması için çaba sarf ediyoruz. Bu konuda müteşebbislerimiz ile ilgili fabrikaların sıkıntıları, yeni inşaata başlayacak fabrikaların sorunları ve vakti gelen inşaat sürecinde olan fabrikalarla ilgili değerlendirmelerde bulunduk.



OSB'de MESLEK TEKNİK OKULU AÇILIYOR
Aynı zamanda ilerde Türkoğlu Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalarda çalışacak işçilerin mesleki olarak yetiştirilmesi için Mesleki Teknik Eğitim Okulunun kurulması içinde bir ön görüşmemiz oldu. Bundan sonra bir etüt çalışması olacak, çünkü burada yaklaşık 4.000 kişi çalışacak. Burada kaliteli ve mesleği bilen, bu konuda belgesini almış uygulamasını görmüş işçilerimizle beraber daha kaliteli bir şekilde üretim yapılmasını sağlamak amacıyla, inşallah buraya bu eğitim binasını da kazandıracağız. Tekrar Türkoğlu Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren bütün iş adamlarına ben teşekkür ediyorum, diyerek konuştu.


Editör: Haber Merkezi