Tekstil teknolojilerinin başarılı üreticisi Trützschler, bu yıl 27-29 Eylül 2018 tarihlerinde dördüncü kez düzenlenecek olan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2018’de yerini aldı. İplik eğirme, nonwoven, yapay elyaf ve garnitür çözümleri konusunda dünya çapında faaliyetlerini sürdüren Trützschler, Türkiye pazarına sunduğu yeni teknolojileri bir kez daha Uluslararası KTM 2018 Fuarı’nda tanıtacak.

Uzun yıllardan bu yana, Türk tekstilcileri ile yakın temas halinde olan ve Türkiye ofisi ile hizmet kalitesini en üst seviyeye ulaştıran Trützschler, Türk tekstil sektörünün kalbi konumunda bulunan Kahramanmaraş’ta yeni teknolojileri ile gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen üçüncü edisyonunda dünya çapında tekstil makine ve teknoloji üreticilerini ağırlayan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı, 16 ülkeden 189 dünya markasını Kahramanmaraş’ta bir araya getirmişti. Ulusal ve uluslararası firmaların katılımıyla, 3 gün boyunca önemli teknolojilere ev sahipliği yapan KTM 2017, Kahramanmaraş başta olmak üzere Gaziantep, Niğde, Osmaniye, Şanlıurfa, Denizli, Bursa, Kayseri, Malatya, Adıyaman, Tekirdağ ve İstanbul gibi 21 şehirden 7.973 ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Trützschler, Entegre Cer Makinesi ve Yeni Tarak Modeli İle Büyük İlgi Gördü

2017 yılında düzenlenen Uluslararası KTM 2017 Fuarı’nda da yer alarak bölge tekstilcisinin nabzını tutan Trützschler, ulusal ve uluslararası ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği şirketlerin başında yer aldı. KTM 2017 Fuarı’nda Jumbo Kovalar için Entegre Cer Makinesi IDF 2 ve T-MOVE / 1200 ile en son tarak modeli TC 15'i sergileyen Trützschler, önemli iş bağlantılarına imza attı.

Türk müşterilerden gördükleri ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Trützschler Pazarlama Müdürü Michael Van Den Dolder, pazara verdikleri önem dahilinde Türkiye’de uzun yıllardan bu yana faaliyet gösterdiklerini vurguladı. Michael Van Den Dolder, özellikle Trützschler Spinning bölümü için Türkiye’nin her zaman önemli bir pazar olduğuna vurgu yaparak, “Kahramanmaraş, Türkiye'de bizim en yeni donanımlarımızın kurulduğu ana tekstil bölgelerinden biri. Bölgede önümüzdeki yıllar için de birçok yeni fırsat görüyoruz.” sözlerine yer verdi.

Kahramanmaraş’ın Türkiye tekstil sektörü içerisindeki özel konumuna her fırsatta vurgu yapan Trützschler, bölge tekstilcisi ile gerçekleştireceği bu özel buluşma için hazırlıklarını sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi