Toyota Plaza Toymar’da tanıtımı yapılan Toyota C-HR müşterilerden tam not alırken, aracın  beklentilerin üzerinde bir araç olduğunu belirten müşteriler oldu.
     
SUV sınıfına özgü güçlü duruşu hatchback otomobillerin sürüş dinamizmiyle harmanlayan Toyota C-HR için Toyota Plaza Toymar’da “ilk gösterim ve tanışma” törenine yoğun bir katılım oldu. 



Eşsiz tasarımı, donanım ve teknolojik özelliklerinin yanında Toyota’nın yeni dizayn anlayışının da ilk ipuçlarını veren Toyota C-HR büyük hayranlık topladı.

Toyota C-HR’ın ilk gösterimi için Toyota Plaza Toymar’da düzenlenen törende bir konuşma yapan Toyota Plaza Toymar  Genel Müdürü Kadir Dalgıç, uzun zamandır bu anı beklediklerini belirterek “Bugün bizler için tarihi bir gün. Yeni modelimiz Toyota C-HR Avrupa’nın bazı ülkeleriyle birlikte aynı anda plazamızda da beğenilere sunuluyor. Toyota’nın yeni ve üstün özelliklere sahip modeli Toyota C-HR’ın Türkiye’de üretilip, tüm Avrupa ülkeleriyle birlikte dünyaya ihraç edilecek olmasıyla büyük heyecan, mutluluk ve gurur yaşıyoruz” dedi. Türkmen, Toyota’nın hedefini “Türkiye halkı için de en iyi otomobilleri üretmek ve Türkiye’nin en sevilen markası olmak” olduğunu da kaydetti.

“Kahramanmaraşlıı otomobil tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği ve yakından incelediği Toyota C-HR, yapılan test sürüşleriyle de büyük beğeni toplayarak kullananlardan tam not aldı.



YENİ BİR SOLUK ”TOYOTA C-HR”
Dalgıç; “Toyota C-HR hatchback otomobillerin dinamizmiyle SUV sınıfına özgü güçlü duruşu buluşturuyor.  Toyota ‘Sensual Tech’ adını verdiği yeni iç mekan tasarım konseptiyle teknoloji, fonksiyonellik ve görsel şöleni Toyota C-HR’da bir araya getiriyor. Sürücü ve yolcuları modern, çekici ve son derece ferah bir kabin karşılıyor. Toyota C-HR’da son derece zengin bir ekipman seviyesi de sunuluyor.
       
Toyota C-HR bir önceliği de sürüş keyfi ile yakıt ekonomisini buluşturan yüksek verimlilik seviyesine sahip motorlara veriyor. 1,2 litrelik turbo benzinli motor116 HP güç ve 185 Nm tork üretiyor. 100 km’de ortalama 5,9 litre yakıt tüketen motor ortalama 134 gr/km CO2 salınım değeriyle çevreci ve tutumlu bir yapı vaat ediyor” dedi.
     


Dalgıç;  “ 122 HP güç üreten yeni hibrit motor 1.8 litre VVT-i motora sahip. Toyota’nın gelişmiş hibrit güç ünitesi, sadece daha yüksek bir verimlilik seviyesi sunmakla kalmıyor aynı zamanda çok daha etkin bir performans sağlıyor. Yapılan optimizasyonlar sayesinde termal verimliliği yüzde 40 iyileştirilen (benzinli bir motor için dünyanın en iyi değeri) motorla Toyota C-HR 3,8 lt/100 km ortalama yakıt tüketirken 86 gr/km ortalama CO2 emisyon salınımı gerçekleştiriyor” dedi.

Yapılan Konuşmanın ardından Toyota C-HR’nin örtüsü açılarak müşterilerle buluşturuldu.  Vatandaşlar yeni aracı yakından incelerken araç büyük beğeni topladı. Araç tanıtımı verilen yapılan ikramların ardından son buldu.
Editör: Haber Merkezi