1969 yılından bu yana kalite kontrol, paketleme makineleri ve otomasyon konularında tekstil sektörüne küresel çözümler sunan Testa Group, son teknolojilerini Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı- KTM 2017’de sergilemeye hazırlanıyor. 

Tekstil sektörüne yönelik endüstriyel makine tasarım ve üretiminde dünyanın önde gelen markaları arasında yer alan Testa Group, müşteri taleplerine en doğru çözümleri sunma misyonu ile çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye Temsilcisi Ritmo Tekstil ile birlikte KTM 2017’de yer alacak olan Testa Group, uzun yıllara dayanan Ar-Ge faaliyetleri ve sektördeki tecrübesi ile geliştirdiği son teknolojileri KTM 2017’de ziyaretçilerine tanıtacak. 


2009 yılında Mehmet ve Sercan Kurban tarafından kurulan ve dünyaca ünlü markaların temsilciliğini yürüten Ritmo Tekstil, 6-8 Nisan 2017 tarihleri arasında Kahramanmaraş KAFUM Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan KTM 2017 Fuarı’nda yer alan standında Testa Group ile birlikte Türk tekstil sektörüne sunduğu çözümlere yer verecek. Ritmo Tekstil Testa Group’un yanı sıra, Efi Reggiani SPA, Mezzera ve Willy Italia SRL firmalarının Türkiye mümessili olarak çalışmalarını sürdürüyor.
Editör: Haber Merkezi