Yönetim Kurulu Başkanlığını Haluk Şerbetci’nin yaptığı Volkswagen plaza teşhir alanında yeni ticari aracı  crafteri Kahramanmaraş ‘ta ki münibüs kullanan şoför esnaflarına mangal partisi ile tanıtımını gerçekleştirdi.

Yaklaşık 500şoför esnafının katıldığı tanıtım kokteylde şoför esnafları çok modern dizayn ve konforla donatılan Volkswagen crafter ticari aracın üzerine çıkarak inceleyip test sürüşü yaptılar.

Araç hakkında bilgiler veren Elis Otomotiv Genel Müdürü Murat Karabacak yaptığı açıklamada: “Öncelikle amacımız şoför esnaflarını bir araya getirip kaynaştırarak aynı zamanda çok iddialı olduğumuz yeni aracımız Volkswagen crafter test edip farkı kendi gözleriyle görmelerini istedik” dedi.
Doğuş Otomotiv Bölge Müdürü Burak Ergin ise yaptığı açıklamada: “ Buradaki amaç şoför arkadaşlarımızla kaynaşmak sıkıntılarını sorularını paylaşmak, konuşup dertleşirken yeni araçlarımızı tanıtıp beğenilerine sunmak amacındayız araçlarımız okul servisleri öğrenci işlerine sunulmaktadır. Şehirlerarası 13 + 1- 14 +1 - 16+1 , turizm paket 13+1 – 14+1 – 16+1 , araçlarımız turizm paketi olarak satılmaktadır . Ayrıca araçlarımız 2.OTDI 163 HP 400 NM tork gücünde çift turboludur.” Diye konuştu.

Kahramanmaraş Sevtur Turizm Başkanı Yavuz Kurt araç tanıtım esnasında görüşlerini şu şekilde aktardı: “volkwagen crafter  donanımlı yolcu konforu ön planda tutulmuş bizlerde şoför arkadaşlar olarak gönül rahatlığıyla yola çıkabileceğiz böyle bir aracı bizlere kazandıran başta Doğuş Holding yöneticileri ve Elis Otomotiv yönetim kurulu başkanı Haluk Şerbetçi birim müdürleri ve tüm çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi.
Yaklaşık 500 kişinin katıldığı mangal partili araç tanıtım kokteylinde şoför esnaflarını Elis Ailesi güler yüzle karşılayarak mutlu bir şekilde uğurladılar .



Editör: Haber Merkezi