Daha önce devlet erkanı için geliştirmiş olduğu proje ile adından söz ettiren Kobit bilişim yeni geliştirmiş olduğu uygulama sayesinde şirketler cebe girecek.

Firmaların, kurum ya da kuruluşların ihtiyaçlarına özel yazılımlar geliştirerek işlerini kolaylaştıran Kobit, çözümleri yüzde 100 Müşteri memnuniyeti kapsamında, onlardan gelen istek ve öneriler doğrultusunda sürekli olarak güncelliyor.

Kosgeb destekli kurulan firma birçok önemli çalışmaya imza atmaya devem ediyor, geliştirdiği en son uygulama olan Kobit Reporter ile şirketler cebe girdirmeyi başardı. Şirket yöneticilerine devrim niteliğinde kolaylıklar sunacak olan proje uygulaması şirketlerin kayıtlarını barındırdığı tüm ticari programlardan verileri alarak online raporları anında görülmesine imkan sağlıyor. Firmaların mevcut ticari yazılımlarıyla entegre bir şekilde çalışan Kobit Reporter uygulaması, ister evinizde, ister tatilde, ister yurt dışı seyahatlerinizde yolculuk yaparken şirketi yönetme ve takip etme kolaylığı sunuyor. Sadece bir akıllı telefon veya tablet ile Kobit Reporter kullanıcıları alış-satış raporları, kasa-banka raporları, stok raporları, cari raporlar, yönetici raporları, ödeme ve tahsilat raporları, servis raporlarını ister grafik olarak ister tablo biçiminde anında görebiliyor.

 Yeni geliştirilen uygulama hakkında bilgi veren Kobit Bilişim kurucusu Şeref Koca: Biliyorsunuz daha önce geliştirdiğimiz Adaylar cebe giridi projemizde ülke genelindeki adayları, cep telefonlarına yada tabletlere indirilen ufak bir uygulamayla adaylar daha yakından tanıma imkanı bulabiliyordunuz. Düşündük ki şirketler neden cebe girmesin, özellikle yurt dışı ve şehirler arası sıkça seyahat yapan şirket yetkilileri, şirketteki makamında oturuyormuş gibi elektronik imza kullanarak işlemlerini dinamik bir yapıda online olarak yapma imkanı sunuyor. “Kobit Reporter ile gözleri arkada kalmayacak.

Çünkü “Kobit Reporter şirketinizin kayıtlarını barındırdığı tüm ticari programlardan verilerinizi alır online olarak raporlarınızı anında size sunar. Kobit roperter tamamen dinamik bir yapıya sahip olup mevcut ticari yazılımınızla entegre bir şekilde çalışmaktadır. Kobit Roperter sayesinde artık ister bir kafede çayınızı yudumlarken, ister seyahat ederken isterseniz evinizde otururken yalnızca her hangi bir tablet veya akıllı telefonunuzla giriş yaparak şirketinizi yönetebilirsiniz. Ayrıca güçlü ve bütünleşik bir alt yapıya sahip olan Kobit Roperter desteklediği ticari yazılım bakımından eşsiz bir seviyededir. Kobit reporter 100’ün üzerinde ticari yazılımla tam entegre çalışmaktadır.”

Kullanıcların şirketlerine ait bütün raporları görme imkânıyla beraber sipariş ödemelerini onaylama ve işlem üzerinde inceleme yapıp e posta gönderme imkânına sahip olduğunu aktaran Koca şunları söyledi: “Kullanım kolaylığıyla tüm verilerinize çok rahat bir şekilde erişebileceksiniz. Uygulamanızı açtığınızda parametrelerine girişlerinizi yaparak şirketinize anında erişim sağlamış olursunuz ve şirketiniz artık parmağınızın ucunda. Kobit reporter alış-satış raporları, kasa-banka raporları, stok raporları, cari raporlar, yönetici raporları, ödeme ve tahsilât raporları, servis raporları ve bunların hepsini bir arada barındıran şirketinizin tüm genel raporlarını ister tablo biçiminde isterseniz de grafik olarak size sunar. Ayrıca tekliflerinizi ve sipariş ödemelerinizi onaylayabilir bu işlem üzerinden inceleme yapıp e postalar gönderebilirsiniz.”

Akıllı telefon veya tablet ile Kobit Reporter uygulamasının her yerde kullanılacağına dikkat çeken Koca’ “Kobit Reporter her an istediğiniz her yerde yanınızda olacaktır. Gözünüz arkadan kalmadan şirketinizi her saniye takip edebilecek ve tüm kontrolü sağlayabileceklerini kaydeden Koca’ Kobit Reporter’ın sizden tek isteği bir akıllı telefon veya tablet olacaktır. Gerisini Kobit Reporter’a bırakmanız yeterli olacaktır.” şeklinde konuştu.

Kobit, bilişim teknolojilerindeki hızlı gelişmeleri kullanıcıların yararına dönüştürmek amacıyla 2011 yılında Kahramanmaraş’ta kurulan firma, 2013 yılında ikinci şubesini istanbul’da açarak çalışmalarına ivme kazandırmış. Geliştirmiş olduğu yazılımları ile yurt dışına yelken açacaklarını ifade eden Koca; Kahramanmaraş Teknokent’te yer olmadığı için 2015 yılında Amerika silikon vadisinde yer alabilmek için çalışmalarının başladıklarını söyleyen koca, yazılım ihracatının bu projeyle hayata geçeceğini kaydetti.

Editör: Haber Merkezi