Sertel İletişim şirket kurucusu Veysel Burun: "Kahramanmaraş merkezde 2000 yılından teknik servis ve müşteri hizmetleri vb görevlerde hizmet vererek başladığımız günden bugüne, müşterilerimize olan heyecanımızı yitirmedik. Tüm Türkiye'deki Turkcell kurumsal hizmet merkezlerinden biri olarak’ Sertel İletişim,1 Nisan 2006 yılında Kahramanmaraş’ta kurulduğumuz günden bugüne Kahramanmaraş merkez ve ilçelerde olmak üzere yerleşik 20 çalışan personelimiz ile hizmet veriyoruz".

Turkcell'le yola 2000 senesinde çıktıklarını belirten Burun, "Daha önceki yıllarda farklı bir firmanın çalışanı olarak faaliyet gösteriyordum, yaklaşık olarak 6 yıl faaliyetlerimize devam ettik. Ardından aldığım karar doğrultusunda Sertel İletişim olarak çalışmalarımızı sürdürmeye başladık, firma olarak her şeyin en iyisini ve en güzelini en’ doğru zamanda yapmak' prensip ile çalışıyoruz" diye konuştu.

Burun,"Bölgemizdeki küçük-büyük tüm firma ve işletmeleri ziyaret ederek, iletişim ve teknolojiyi anlatıyor ve her müşterimize teknoloji aktarıyoruz. Tüm personelimiz bu konuda eğitimli ve deneyimlidir. Önce müşterimiz için varız, müşteri memnuniyeti ilk hedefimizdir. Satış destek elemanlarımız, hat açılması konusunda görevlendirilmiş arkadaşlarımız var. Merkez ilçelerde mevcut ofislerimiz yok, fakat araç desteği ile hizmet götürerek işlerimizi tamamlıyoruz" şeklinde konuştu.

Her ay periyodik olarak kalite ve performans değerlendirmeleri yaptıklarını ifade eden Burun, "Yaptığımız çalışmalar sonucunda Sertel İletişim olarak belirli ödüllere ve belirli belgeleri almaya hak kazanmak için: gerekenleri yerine getirmek için bütün arkadaşlarımız ellerinden geleni yapıyor. Kahramanmaraş genelinde sadece aktivasyon işlem bölümümüzde 5 kişi görev yapıyor ve bu sayı her geçen yıl artıyor. Bölgede elde ettiğimiz büyük başarı aslında Turkcell başarısını ve kalitesini ortaya koyuyor" Şeklinde konuştu.


Turkcell gibi bir firma ile çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Burun, "Böyle bir marka altında çalıştığımız için, hiçbir konuda sıkıntı yaşamıyoruz. Ben dâhil bütün arkadaşlarım bunun sorumluluğunun ve bilincinin farkındayız. Sunduğumuz hizmet ile hayatı kolaylaştırıyoruz. Sertel İletişim olarak tim, ( Turkcell tarafından kullanıcılarına en iyi hizmet kalitesini veren ve Turkcell'e dair her türlü işlemleri güvenle ve en kısa sürede gerçekleştirilen bayi ) olma yolunda ilerliyoruz”. Dedi,

 

Editör: Haber Merkezi