Bilindiği üzere, geçmişi senelerde spor gazetesi çıkartıp, farklı zaman ve mahalli gazetelerde spor muhabirliği yapan, Kahramanmaraşspor’un maçlarını canlı yayınlandığında yorumlar sunan, Aksu Televizyonundaki spor programları ile dikkatleri üzerine çeken gayretli, iyi niyetli ve acar delikanlı Serdar Bursalı, şimdi de Makara adını verdiği cafe işletmeciliğine soyundu ve farklı bir sektöre merhaba dedi.

Her yaştan insanın rahatlıkla oturabileceği, dinlenebileceği, müzik dinleyebileceği MAKARA CAFE’de soğuk sıcak içecekler mevcut iken, fiyatlarının da uygun olduğunu söyleyen işletmeci Serdar Bursalı, bunun yanında tost, yemek çeşitleri, sabahları çorba da bulunduracaklarını ifade etti.

ÇOCUKLAR BİLE DÜŞÜNÜLMÜŞ

MAKARA CAFE, rengarenk. İçeri girdiğinizde insanın içi açılıyor, ferahlıyorsunuz. Farklı biri mekan tasarlanmış iken, çocuklar bile düşünülmüş, onlar için küçük de olsa biri oyun alanı tahsis edilmiş.

Siyasetin, sporun, yerel ve ulusal gündemin rahatlıkla ve samimiyetle tartışılabileceği bir mekan dizayn eden Serdar Bursalı, genç, enerji dolu, atik, spor camiası başta olmak üzere, şehir için heyecan duyan bir işletmeci oluvermiş. Geniş çevresi ile bu sektörde marka haline gelecek görünüyor. 


Editör: Haber Merkezi