Bu yıl 6-8 Nisan tarihleri arasında üçüncü kez kapılarını açacak olan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2017, tekstilin her alanında birbirinden özel firmaları, Kahramanmaraş ve bölge tekstil sektörüyle buluşturmaya hazırlanıyor. Tekstil yardımcı kimyasalları, tutkal, polimer ve epoksi alanında faaliyet gösteren Safir Kimya da KTM 2017 Fuarı’nda yerini alan özel firmalardan biri oldu. 

Tekstil üretiminin önemli merkezlerinden Kahramanmaraş’ın, kaliteli ürünlerle buluşmasını sağlamak üzere fuara katılan Safir Kimya, KTM 2017’de tekstil işletmelerine kalite ve maliyet avantajı sunan kimyasalların tanıtımını yapacak. Ön terbiye kimyasalları ve boya yardımcıları, efekt kimyasalları, enzimler, spin-finish/lubricatlar ve performans kimyasalları ile tekstil sektörüne kaliteli ve hızlı hizmet sunan Safir Kimya, KTM 2017 Fuarı’nda yenilikçi ürün grubunu yakından tanıtacak. 


Kuruluşu olan 2008 yılından itibaren yüksek kapasiteli üretim tesisi, esnek yönetim yapısı ve yenilikçi ürünleri sayesinde hızla büyüyerek sektörün önde gelen firmaları arasında yerini alan Safir Kimya, mevcut ve potansiyel müşterileri ile KTM 2017 Fuarı’nda buluşmayı bekliyor.
Editör: Haber Merkezi