Dünya genelinde 6500 ofis ve 90.000 Gayrimenkul Danışmanı ile en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurum olan RE/MAX, Türkiye’de de faaliyetlerini arttırarak sürdürüyor. Ülkemizde 240 ofisi ve 2250 Gayrimenkul Danışmanı ile gayrimenkul sektöründe kalitenin simgesi olan RE/MAX, yeni ofisini Kahramanmaraş’ta açtı.

Kahramanmaraş’taki yeni RE/MAX franchise’ının sahipleri Lütfiye Akpınar ve Mustafa Akpınar kurdukları işletme ile alım-satım ve kiralama işlemlerinde ev, arsa, iş yeri sahiplerine rehberlik hizmeti sunuyor.

RE/MAX Türkiye’nin Kurucu Genel Müdürü Murat Goldştayn, Kahramanmaraş’ta uzun zamandır RE/MAX’i layığıyla temsil edecek, vizyoner bir girişimci arayışında olduklarını belirterek, bu arayışlarını tatminkâr bir şekilde sonuçlandırdıklarını açıkladı. “Kahramanmaraş’ın sevilen isimleri Lütfiye ve Mustafa Akpınar’ın liderliğinde Kahramanmaraş’ta müşteri memnuniyeti ve profesyonelliğe dayalı Gayrimenkul Danışmanlığı hizmetlerinin en iyi şekilde Kahramanmaraşlıların hizmetine sunulacağını söyleyen Goldştayn,  “Dünyanın en çok gayrimenkul işlemi yapan markasının Türkiye operasyonları Kahramanmaraş’ta açılan yeni RE/MAX ofisiyle şimdi daha da güçlü hale geldi. Yeni RE/MAX franchise’ımız, faaliyetlerine başlarken bünyesinde oluşturacağı yeni Gayrimenkul Danışmanları ile Kahramanmaraş’ta yeni ve uzmanlaşmış bir istihdam da yaratarak şehrin ekonomik gelişimine katkıda bulunacaktır” dedi.

GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI İÇİN SAYISIZ FIRSATLAR SAĞLIYOR

Dünyada ve Türkiye’de gayrimenkul sektörünün lideri RE/MAX, girişimcilere eşi bulunmaz fırsatlar sunuyor. Kendi işinin sahibi olarak, hayal ettiği gelir düzeyine ulaşmayı hedefleyenlere yeni kapılar açan RE/MAX, bu konuda bir birinden değerli eğitimlerle girişimcilere satış, pazarlama, strateji üzerine çok sayıda eğitimler de sağlıyor. Franchise sahiplerine sunduğu bu fırsatlara paralel, Gayrimenkul Danışmanları için de sayısız eğitim fırsatı sunan RE/MAX, onların hem iş hacimlerine hem de kendi kişisel gelişimlerine katkı sağlıyor. Gayrimenkul Danışmanlarını ve ofis sahiplerinin sektörün en verimli ve geniş kapsamlı eğitimleriyle buluşturan RE/MAX Türkiye, konusunda profesyonel, yerli-yabancı fikir lideri ve otoriteler ile danışmanları da eğitimlerine dahil ediyor.

GİRİŞİMCİLİKTE ÇIĞIR AÇMAK

Faaliyet gösterdiği sektöre yeni bir çehre kazandıran RE/MAX Türkiye, ülkemizde yeni iş kurmak isteyen girişimcilere fırsatlar sunma konusunda önemli bir boşluğu dolduruyor. Gayrimenkul sektöründe girişimciliği destekleyen şirket, "girişimcilikte çığır açarak öncü olmak" misyonuyla kendi işini kurmak isteyen girişimciler için ideal iş olanakları sunuyor, Türkiye genelinde franchise'lar vererek yeni iş yerleri oluşumuna, istihdama ve ekonomiye katkıda bulunuyor.

 

Editör: Haber Merkezi