Ramada Oteli salonunda, basın mensupları ile bir araya gelindiğinde, “Bilindiği gibi ülke olarak zor günlerden geçmekteyiz. Gerek milletimiz, gerek hükümetimiz ve gerekse silahlı kuvvetlerimiz tek yürek olarak terör örgütüyle mücadele etmektedir. Bu vesileyle bu cennet vatanın bağımsızlığı ve bekası için toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” diyen Özge İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Ramada Oteli Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Özge, önce Özge Şirketler Grubu hakkında bilgiler verdi, sonra da, Yönetim Kurulu Başkanı, babası Abdurrahim Özge’nin öncülüğünde ağırlıklı yatırımları yanında, yurt içinde ve yurt dışında inşaat  ve taahhüt alanında yaptıkları başarılara 2009 yılından itibaren turizm alanında start verdiklerini söyledi.

Ümit Özge yaptığı açıklamada; “Ve bir dünya markası olan Ramada Oteller Zincirini Kahramanmaraşlı hemşerilerimizke buluşturduk. Bize bu hedefleri daha ileriye götürmemizde  sonraki nesillerimize en iyi şekilde aktarmamızda büyük rol oynayan babama yani Sn.Abdurrahim Özge’ye huzurlarınızda teşekkür ve minnetlerimi ne kadar ifade etsem az kalacaktır. Sizlere yaptığımız turizm alanındaki yatırımlarla ilgili bilgi vermeden önce kendimi sizlere kısaca tanıtmak istiyorum” diye konuştu.

1982 YILINDA K.MARAŞ DA DOĞDUM.

Konuşması sırasında aslen Bingöllü olduklarını, fakat az önce de belirttiği gibi K.Maraş’da doğduğunu ve ilköğretime kadar  K.Maraş’ta, Orta öğretimimi Ankara da tamamladığını belirterek, “Daha sonra İ.K.Ü üniversitesi  iletişim fakültesinden mezun oldum. Yani bir nevi sizlerle meslektaş sayılırım” ifadesini kullandı.

YAPTIĞINIZ İŞİN NE KADAR ZOR VE MEŞEKATLİ OLDUĞUNU BİLİYORUM.

Şiirin ve kültürün başkenti , yedi güzel adamın şehri olan K.Maraşımızın yetiştirdiği güzide insanlardan biri olan Mahir Ünal’ın Kültür ve Turizm bakanı olması da şehrimiz için büyük  bir şans olduğuna da dikkat çeken Özge, sözlerini şu cümlelerle sürdürdü; “Şehrimiz onun da katkılarıyla çok büyük yatırımlara kavuşacaktır.  2011 yılından beri kavuştuğumuz yatırımlar sayın bakanımızın göreve başlamasıyla birlikte katlanarak devam edecektir.

Yukarıda da zikrettiğim gibi 2009 yılında Dünyanın en büyük  otel zincirlerinden  biriyle anlaşarak Kahraman şehrimize Ramada oteli kazandırdık. Kentimize yeni bir çehre kazandıran bu büyük yatırımın estetik yapısı ,kaliteli ve konforlu tasarımıyla şehrimizin de gurur kaynağı olmayı başarmıştır.

Açılışından bugüne kadar ulusal ve uluslar arası bir çok kongre, toplantı ve çalıştaya ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşadık. Ayrıca Ramada K.Maraş nisan ayı itibariyle ‘’Ramada Plaza Otel ve kongre merkezi’’ olarak şehrimize hizmet vermeye devam edecektir.”

KAPASİTE ARTACAK

Ek binanın da hizmete girmesi ile 169 oda 380 yatak kapasitesi ve 3500 kişilik kongre merkeziyle hemşerilerimizin hizmetin de olacağına işaret eden Özge açıklamalarını şu cümlelerle tamamladı; “Önümüzde ki günler de Maliye Bakanlığı, Bütçe Mali Kontrol Genel Müdürlüğü  ve K.S.Ü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı  başkanlığı toplantısı otelimizde yapılacaktır.

Bu büyük organizasyon her üniversite’nin  Strateji Geliştirme Daire Başkanlarının ağırlanması neticesiyle şehrimizin tanıtımın da büyük bir katkı sağlayacaktır.

 Bunun  gibi bir çok organizasyon da inşallah önümüzde ki günler de hep birlikte tanık olacağız,ve şehrimizin tanıtımına sizlerle birlikte katkı sunacağız. Bugün olduğu gibi yarın yaptığımız atılımlarla hep birlikte olacağımız inancıyla hepinize ayrı ayrı saygılarımı sunuyor ve davetimize icabet ettiğiniz için yeniden teşekkür ediyorum.

Sayın bakanımızın mahiyetinde siyaset yapmak tecrübelerinden faydalanmak benim için çok büyük bir imkan olmuştur. Bu imkanı sağlayan tüm parti büyüklerime minnettarlığımı buradan iletmek istiyorum”

 

Editör: Haber Merkezi