Piazza’daki mağazalar mevsim sonu indirimlerin de adeta birbiriyle yarışan kampanyalara imza atıyor. Erkek giyimin öncü markalarından D&S Damat, yaz sezonuna özel yüzde 50 artı "İkinci ürün bedava" fırsatıyla şık giyinmeyi seven erkekleri cezbediyor. B&G Store yüzde 50 net indirim uygularken, bayan giyiminde son modayı yansıtan modelleriyle yeni sezonda da dikkat çeken Armine ise yüzde 50 net indirim fırsatı sunuyor. Tasarım anlayışıyla özellikle gençlere hitap eden Koton’da ise indirimler yüzde 50'ye varıyor.

Modern erkeğin yaşam tarzına ilham veren Piserro'nun yüzde 50'ye varan indirim uyguladığı fırsat günlerinde, aynı şekilde Vakko Butik’de yüzde 50’yi bulan “Büyük yaz indirimi” ile müşterilerini karşılıyor. Batik, 100 TL ve üzeri alışverişe çanta veya gözlük hediye ederken, İpekyol da yüzde 70 indirim ile yaz sezonu alışverişine ayrı bir renk katıyor.


Dünyaca ünlü kozmetik markası Sacha “3 al 2 öde” fırsatı ile Kahramanmaraş Piazza da ziyaretçilerin alışveriş tercih seçeneklerini arttırıyor. Mudo’nun yüzde 70 indirim gerçekleştirdiği Piazza’daki fırsat günlerinde U.S Polo yüzde 50, Lee Cooper yüzde 50 artı yüzde 20, Sabri Özel yüzde 50 artı yüzde 20, Karaca da yüzde 50 indirim uyguluyor. Süvari, takım elbise 229,90 TL, takım elbise alana gömlek artı kravat 29,90 TL, Fabrika, birinci takım elbise 399 TL, ikinci takım elbise 99 TL fiyatı, Altınyıldız Classic ise tek fiyat uygulaması ile Kahramanmaraş Piazza ziyaretçilerini mutlu ediyor. Gelecek yaz mevsiminin hazırlıklarını şimdiden uygun fiyatla yapmak isteyenler kentin cazibe merkezi Piazza'nın yolunu tutuyor.

Ev tekstili ürünlerinde en çok tercih edilen mağazalardan Bernardo'da Kahramanmaraş Piazza'ya özel çeyiz takımı 3.398 TL yerine 1.699 TL'den satışa sunuluyor. Madame Coco'da yüzde 50 artı yüzde 20, Opema'da  yüzde 50 indirim Piazza ziyaretçilerine özel olarak sunuluyor. Bayan iç giyimin adresi Penti ise yüzde 70 indirim uyguluyor. Erkek ve kadın ayakkabılarında öncü firma olan Kemal Tanca'da yüzde 50 artı yüzde 20, Bambi tüm ürünlerde yüzde 60 artı ikinci üründe ekstra yüzde 30, Hotiç net yüzde 60 artı yüzde 10, İnci net yüzde 70, FLO etiketin yarısı, Tergan yüzde 70  indirim ile Kahramanmaraş Piazza ziyaretçilerin yaz alışverişlerinde de tercihlerini arttırıyor. 

Editör: Haber Merkezi