Kaliteyi en uygun fiyatlarla sunarak, alışverişi eğlenceyle birleştiren Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Merkezleri,  yeni yıla milyoner girme fırsatı sunuyor.  Bunun için, alışveriş merkezlerinin facebook sayfalarını bir ‘’tık’’la beğenmek yeterli olacak. Sayfaları beğenenler çeyrek Milli Piyango bileti sahibi olabilecek.

 https://www.facebook.com/PiazzaAVYM sayfasındaki yılbaşına özel  hazırlanan ‘’Piazza ile şanslıyım’’ uygulaması ile her iki AVM de toplam 555’er adet çeyrek Milli Piyango Bileti armağan edecek.  Sayaları beğenenler,  çeyrek Milli Piyango bileti kazanma şansını yakalayabilecek.

 Bu uygulamayı arkadaşlarına da tavsiye edenler arasından belirlenecek olan talihliler, K.Maraş  ve Şanlıurfa Piazza’nın dağıttığı şansla, yeni yılda hayallerine kavuşma imkanı yakalayabilecekler.

  ‘’Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri, bütün yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak alışveriş keyfine ayrıcalık katan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri, yeni yıla özel süslemeleri, eğlenceleri, sürprizleri, kampanyaları ve indirimleri ile yetişkinler kadar  çocukların da gözde mekanları arasında yer alıyor.


Editör: Haber Merkezi