Konu hakkında açıklama yapan Zabunoğlu Otomotiv Satış Müdürü Ayfer Öztürkeri, şunları belirtti; “Peugeot Araç Kiralama ile siz aracınızı seçin; gerisini Zabunoğlu Otomotiv’de sektörünün profesyonellerine bırakın.Sözleşmenin imzalanmasında belirlenen süre ve kilometre sayısı, araç ile gerçek olarak kat edilen mesafe sayısına göre her an değiştirilebilir. Beraberinde çok geniş bir hizmet seçeneğinden faydalanırsınız. Size özel ihtiyaçlarınıza uygun hizmetleri özgür bir şekilde seçin. Aylık kira bedeliniz, seçtiğiniz tüm parametreleri kapsamaktadır. Örneğin, "bakım ve koruma" hizmeti, 24/24 saat ve 7/7 gün yardım ile huzurlu bir şekilde aracınızı kullanmanızı sağlar” dedi.

KİRALAMANIN AVANTAJLARI

Araç kiralamanın avantajları hakkında da konuşan Ayfer Öztürkeri; “Vergi avantajı: Kiralamaya ödenen aylık kira bedelleri gider olarak yazılabilmekte, bu durum şirketinize vergi avantajı sağlamaktadır.

Periyodik Bakım Avantajı: Tüm bakımlar sizin yerinize takip edilmekte ve gerçekleştirilmektedir. Aracınızın yağ değişimleri, motor arızaları, lastik ve akü değişimleri gibi her türlü hizmet, kiralama süresince sağlanmaktadır.

Lastik Değişimi: Aracınız 50.000 km'ye geldiğinde ücretsiz olarak lastik değişimi talep olanağı ve sözleşmenize bağlı olarak, 1 takım kış lastiği hizmeti sunulmaktadır. Operasyonel gider avantajı: Vergi işlemleri, araç muayenesi, kasko, bandrol ve trafik sigortası işlemlerinde kaynak ve zaman tasarrufu sağlamaktadır. Araç tahsisi: İhtiyaç anında, araçlarınızın yerine şirketinize ikame araç sunulmaktadır. Bütçe avantajı: Kiralama kredi borçlanması olarak sayılmadığından, öz sermayeniz azalmamaktadır.

Araç parkı: Nakit akışınız etkilenmeden 3-4 yılda bir araç yenileme ve peşinat gerekmeden araç parkı sahibi olma imkanı sağlar. İkinci el avantajı: Kira süreci sonunda teslim edilen araçlarda oluşabilecek ikinci el riskleri Peugeot Araç Kiralama sorumluluğundadır” dedi.

Öztürkeri; “Peugeot Araç Kiralama ile araç kullanım giderlerinizi doğru bütçeler, araç kullanımı ile ilgili hizmetler bütününe sahip olursunuz. Tek yapmanız gereken, firmanızın ihtiyacına özel teklifler için Zabunoğlu Otomotiv ile irtibata geçmek. Peugeot Araç Kiralama ile işinizi ve hayatınızı kolaylaştıracak çözümler sunuyoruz. Bütün bu avantajlardan faydalanmak için sizleri Zabunoğlu Otomotiv’e bekliyoruz” dedi.



Editör: Haber Merkezi