Petra Tasarım Limited şirketi Sahibi Ömer Faruk Şirikçi, yeni yerimizde bizimle çalışan ustalarımızı bir araya getirelim istedik.  Gelen uzman arkadaşımız ürünler hakkında bilgilendirme yapacak. Biz Kahramanmaraş halkımıza daha iyi, daha kaliteli nasıl hizmet verebiliriz onun çalışmalarını yapıyoruz” dedi.
   
Şirikçi, seramik ustalarına ve şirket çalışanlarına yönelik yaptığı konuşmada şunları belirtti; “Yeni mağazamızı hep beraber yaşatmaya çalışacağız. Tabi bu kolay bir iş değil, ailemiz, ustalarımızla olan bir şey. Sektörde 14. yılımız oldu. Hep söylerim ustanın gücü kuvveti yerinde olursa bizim sektörümüz yücelip çıkar. Bizlerde yatırım yapıyoruz siz ustalarımızın desteklerini alarak yatırımlarımıza devam ediyoruz. Weber ailesinin de bu birlik ve beraberliğimize kaynak oldu. Ustaları bir araya getirelim sizde yeni bir yatırım yaptınız, bununla beraber kutlayalım dediler. Bizim takılı kaldığımız yerde bizim sorunlarımızı Weber uzmanı Mehmet Yağcı abimizde buradalar.



Buraya sizin sorularınızı yanıtlamaya geldi. Sormaktan hiçbir zaman çekinmeyin. Bilgi paylaşılırsa güzel olur. Şurada bir işimiz var eksiğimiz olur mu, tecrübe çünkü argeyi görüyor sistemleri görüyor tamamen işin uzmanı diyebiliriz. Tüm sorularınızı, ürünle ilgili karşılaştığınız sorunları uzaman arkadaşımıza iletebilirsiniz. Buradaki amacımız hem sizin yaşadığınız sıkıntıları gidermek, hem de müşterilerimizin yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmak. Çok şükür Kahramanmaraş halkı bize çok güveniyor. Sizlerin sayesinde çok güzel işler çıkarıyoruz. Amacımız müşteriye en iyi iyi hizmeti, en kaliteli hizmeti vermek. Hem de süresinde vermek. Planlanan süre içerisinde işi teslim ettiğimiz için müşterilerimiz bizlere büyük teveccüh gösteriyor. Bizler ve sizler bu teveccühe her zaman layık kalmalıyız. Sizler sürekli kendinizi yenilemek zorundasınız. Her yıl yeni değişik ürünler çıkıyor. Bu yeni ürünler hakkında bilgili olmamız lazım. Yeni ürün demek yeni bir şey demek. Kalite artışı demek. Bir önceki üründeki sıkıntıların giderilmesi demektir. İşte bizde tam bu noktada weber uzmanımızla sizleri bir araya getirdik. Ürün hakkında kafanızdakileri sorun istedik. Ben buradan sizlerin aracılığıyla bizlere büyük teveccüh gösteren çok değerli Kahramanmaraş halkına çok çok teşekkür ediyorum. Bizler sizler için varız ve sizler için hizmet kalitemizi artırmak için çalışmalarımız bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir” diyerek gelen katılımcı ustalara ve weber uzmanı Mehmet Yağcı’ya çok teşekkür etti.


     
Weber uygulama uzmanı Mehmet Yağcı, “19 yıldır uygulama uzmanı olarak çalışıyorum. Benim işim nerede ne yapılacak o konuda ustalara yardımcı olmak. Ürünlerle ilgili sorunlar yaşadığınızda beni cebimden arayabilirsiniz. Weber’in geçmişi 350 yıla dayanıyor.  Buradaki amaç sizlerin ürünlerimizle ilgili karşılaştığı sorunlar varsa o konuda konuşmak ve ürünleri nasıl kullanacağınız konusunda bilgiler paylaşacağım. Bir ürünü nasıl hangi şartlarda kullanacağınızı bilmek çok önemlidir.  Bu konuşmaları konuşmak için buradayım. Sizleri dinlemek istiyorum” dedi.
   
Daha sonra Petra Tasarım Limited şirketi tarafından verilen yemeğe katılan ustalara şirket tarafından kullanacakları malzemeler hediye dildi.

Editör: Haber Merkezi