MST İş ve Tarım Makinaları, Gaziantep’teki modern üretim tesislerinde, özellikle iş makinası operatörlerinin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği bekoloder ve 7 metre erişim mesafesi olan telehandleri Kayseri bölgesindeki hedef kitlesi ile buluşturdu. 
    
Bekoloderde, operatör istek ve beklentilerine yanıt verecek şekilde tasarlanan arka joystickler, operatörlere hassasiyet gerektiren kazı, kaldırma, indirme gibi işlerde kolay kontrol imkânı sağlıyor. Ayrıca üzerindeki özel amortisör sistemi ile birbirinden bağımsız olarak ayarlanabilen joystick konsolları, operatörün istediği konumda sabitlenerek; daha ergonomik bir çalışma ortamı oluşturulmasına katkıda bulunuyor. 



MST 6 Plus bekoloderde kullanılan, yenilenmiş klima ve kalorifer sistemi sayesinde sıcak ve soğuk havalarda kabin içerisindeki ısı operatörün istediği dereceye getirilebiliyor. Operatör konforunun yüksek seviyede hissedilebilmesi için havalı süspansiyonlu operatör koltuğu standart olarak sunuluyor, uzun ve yorucu çalışma sürelerinin operatör üzerindeki olumsuz etkileri en aza indiriliyor.

Kayseri Tarım Fuarı’nda 12 Mart’a kadar sergilenecek MST bekloloderin ağır şartlara göre tasarlanan güçlü ön bom yapısı, en zorlu koşullarda bile güvenli bir operasyon imkanı sunarken, tüm modellerde standart olarak sunulan 1,2 m³ kapasiteye sahip 6 işlevli yükleme kovası ile rakiplerine oranla her kepçede daha fazla malzeme yükleme verimliliği elde etmektedir.
  
MST, ayrıca Türkiye’nin tek telehandler üreticisi olarak 7 metreden 17 metreye kadar 7 çeşit modelde yük kaldırabilen telehandler ve 1.6 ton ile 5.5 ton arasında 5 ayrı modelde mini ekskavatörü Gaziantep’teki fabrikasında üreterek, yurtiçi ve yurtdışına satışını gerçekleştirmektedir.   

MST HAKKINA
MST İş ve Tarım Makinaları; tekstil, enerji, inşaat, ambalaj, iş ve tarım makinaları, bilişim, finans, gayrimenkul, AVM, sağlık ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteren SANKO Holding bünyesinde 2003 yılında kuruldu.

MST İş ve Tarım Makinaları, Gaziantep’teki 42.000 metrekare kapalı alanlı, modern teknoloji ile donatılan tesislerde ürettiği MST markalı bekoloder, telehandler ve mini ekskavatörle, SANKO çatısı altında ülkemiz sanayiine önemli değer katmaktadır. 

Ar-Ge çalışmaları ile ürün gamını sürekli artıran ve yeni teknoloji çalışmaları yapan MST’nin Ar-Ge çalışmalarını, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca tescillenen Ar-Ge merkezinde Türk mühendis ve teknisyenler yürütmektedir.
Editör: Haber Merkezi