Enerji tasarrufu ve verimlilik sağlayan teknolojileri ile Türk tekstil işletmelerinin önemli iş ortaklarından biri olan Monforts, uzun yıllar kaliteden ödün vermeden çalışan ramöz, sanfor, kontinü boya, kaplama ve örgü & dokuma kumaşlar için gergisiz kurutma makineleri ile Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2018’de yer alacak. 
Sektör Kahramanmaraş’ta Bir Araya Geliyor 
Monforts’un Kahramanmaraş ve bölgesinde büyük ilgi gördüğünü belirten Neotek Tekstil Yöneticisi Ahmet Kılıç, geçtiğimiz yıl katıldıkları KTM 2017 Fuarı’nda da bölgedeki tüm müşterileri ile bir araya gelme fırsatı elde ettiklerini hatırlattı. “Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı tüm sektörü bir arada görmemizi sağlıyor.” diyen Kılıç, fuarda sergileyecekleri teknolojilerin Gaziantep, Malatya ve Şanlıurfa gibi şehirlerden de ziyaretçi çekeceğini vurguladı. 
Monforts ramöz, sanfor, kontinü boya, kaplama ve örgü & dokuma kumaşlar için gergisiz kurutma makineleri hakkında önemli yenilikleri müşterileri ile paylaşacak olan Neotek Tekstil, ziyaretçilerine fuara özel avantajlar sunacak.
Editör: Haber Merkezi