Kahramanmaraş’taki 5M Migros ve Elbistan Migros mağazasına ek olarak, Migros 3. Mağazasını Kahramanmaraş Onikişubat  ilçeisi  İsmet Karaokur Bulvarı’nda açtı. Bu güne kadar mağazalarını hep Cuma Günü açan Migros Yeni Mağazasını da Kahramanmaraş’ın Kurtuluş Haftasında Cuma günü açtı. 
       
725 metrekare alanı bulunan MM Migros Mağazası Onikişubat Kaymakamı Mustafa Çek ve Migros Güneydoğu ve Akdeniz Bölge Direktörü Hasan Şahin, Bölge Müdürü Fuat Şahin, İşadamı Ali Cilve ve diğer misafirlerin katımıyla açıldı.
   


Açılışta bir konuşma yapan Onikişubat İlçe Kaymakamı Mustafa Çek şu açıklamalarda bulundu; “Bu gün Burada Mutlu bir açılış  için toplandık. Bu işletmede 20’nin üzerinde personelin çalışacağı işletmenin açılışındayız. Bir sofraya Bir dilim ekmek bir tas yemek koymak, istihdam oluşturmak çok önemli. Burada Migros şirketinin hizmetin olması sadece burada çalışanlar için değil, bölgeye ve ilimize katkı sağlayacak. Bu açılıştan dolayı Migros Yetkililerine teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bol kazançlı olması, müşteri memnuniyeti bakımından da  olumlu olur. Migros ailesi ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.



Migros Bölge Müdürü Fuat Şahin ise şunları belirtti; “Mağazamız 725 m2, bizim 2M dediğimiz bir formattır. Migros’ta en küçük mağazamız mjet ile başlıyor sonra metrekaresine göre Tek M Migros, MM Migros, 3 M Migros ve 5 M Migros olarak geçiyor. Burası orta büyüklükte bir mağaza,  20 tane personel çalışıyor ve 11 binin üzerinde de ürün çeşidi var.  Tüketicinin her türlü ihtiyacını karşılayabileceği, hizmet anlayışı ve ürün çeşitliliği ile fark yaratacak olan 2M Onikişubat Migros mağazamız, haftanın 7 günü saat sabah 09:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında tüketicilerle buluşacak. 5M Mağazamız şehrin girişinde Piazza AVM içerisinde, Bu gün açılışını gerçekleştirdiğimiz Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat İlçemizde ikinci mağazamız oluyor. Kahramanmaraş’ın nüfusu yoğun dolayısıyla yatırımlarımız devam edecek” dedi.


MM Migros Mağazası’nın açılışına Onikişubat  İlçe Kaymakamı  Mustafa Çek, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal, Güneydoğu ve Akdeniz Bölge Direktörü Hasan Şahin,  Bölge Müdürleri, Fuat şahin, Ali ihsan Kurul, Zeynep Akın, Zehar Knezeviç, Yatırım Müdürü Cenk Yozgat, Fırat korkusuz, Mağaza Açılış Müdürü H.Burak Somay 5M Mağaza Müdürü Bülent Altınöz, MM Migros Mağaza Müdürü Murat Parla, Mağaza Müdür  Yardımcısı Hüseyin Akgül, İşadamı Ali Cilve, işadamları ve vatandaşlar katıldı. 
Editör: Haber Merkezi