Kahramanmaraşlı 5 işadamının bir araya gelerek, 3 bin 500 metre kare açık alan, 800 metre kare kapalı alanı ve çocuk oyun alanlarının bulunduğu Hasan Kolcuoğlu  Kahramanmaraş  Restaurant hizmete girdi.

   Sonsuz Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı  Ercan Aygün ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Kahramanmaraş’ta her zaman konuşulan şu oldu. Kahramanmaraş’ta ne zaman lezzetli et yeriz, daha nezih bir ortam neden yok, Geniş bir ortam yok,  insanlar oturduğunda rahat etmeli gibi, ailesi ile gelebileceği ve ev ortamı rahatlığını yaşayabileceği , gerekirse, havuz başında, gerekirse kapalı ortamda, gerekirse bahçede oturabileceği bir Restaurant oluşturduk. Türkiye’nin meşhur Metrelik Kebab’ın mucidi Hasan Kolcuoğlu’nun 60.şubesini Kahramanmaraş’a açmış olmanın ve Halkımıza hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Kolcuoğlu Firmasının sahibi Sebahattin Bey bizim yıllardır arkadaşımız ve her görüşmesinde Kahramanmaraş’a bir şube açalım. Ben Kahramanmaraş’ı iyi tanıyorum. Et yemeyi seven bir il, insanları çok güzel. Buraya bu yatırımı yapın dedi. Bizde Kahramanmaraş’ın saygın işadamları ile bu kon uyu masaya yatırdık ve olabilir dedik.  Biz şu anda metrelik kebabı 15 çeşit salata ve ezmesiyle, fındık lahmacunu, çiğ köftesi,  pişmiş soğanı, yeşillikleri ile  halkımıza bunu sunmak istedik. Bu işten dolayı  biz çok mutluyuz. Bu işi çok iyi yapacağımıza inanıyoruz. Kahramanmaraş’ta da artık metrelik kebaplar yiyeceğiz. Ortalama 3 metre boyunda bile şişlerimiz var. 15 kişilik servis yapıyoruz..  Mübarek ramazan ayı geldi. Ben bu arada herkesin Ramazan ayını kutluyorum. Ramazana özel hazırladığımız menülerimiz var. 15 çeşit salata ve ezme çeşitleri ve metrelik kebaplarımızla misafirlerimizi inşallah burada ağırlayacağız. Bizim halktan özel ricamız lütfen rezervasyon yapsınlar. Söylesinler ki hazırlarımızı ona göre yapalım ve insanlarımızı burada bekletmeyelim. Ustalarımızın 8 tanesi Adana’dan  gelmiştir. Bunların hepsi bu işte profesyonel olan ekipler. Bize söyledikleri 800 kişilik bir ekibi  sadece 35 dakika’da yedirip, karnını doyup sadece kaşık sesi duyarak mutlu bir şekilde göndermek. İnşallah bunu başarı ile aşacağımızı düşünüyorum” dedi.

            Aygün; “Kahramanamaraş halkı bize bu güne kadar diğer işlerimizde büyük teveccüh gösterdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum ve En kısa zamanda halkımızı Hasan Kolcuoğlu Kahramanmaraş Restaront’a bekliyoruz” dedi.

 

     Sonsuz Limited  Şirketi ortaklarından Emre Kazancı Kahramanmaraş’a açılan Hasan Kolcuoğlu Kahramanmaraş Restaurant hakkında bilgiler verdi.

     Kazancı yeni açılan restoranla ilgili olarak şunları söyledi; “Kıymetli basın mensupları sevgili konuklar öncelikle servisimizin il gününde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyoruz.

    Saygıdeğer konuklar her biri farklı sektörlerde uzun süredir Kahramanmaraş’a hizmet veren   ortaklarımız Mehmet Emirmahmutoğlu, Ercan Aygün, Fevzi Gerger, Güçlü Kamer, ve Emre Kazancı  Sonsuz Limited  Şirketi adı altında kurdukları firmayla metrelik kebabın mucidi eşsiz lezzet ve sunumu ile Adanalı  Hasan Kolcuoğlu markasını 3bin 500 metrekare bahçesi, 800 metre kare kapalı salonu , çocuk oyun salonları ve doğal akvaryumu bulunan tesisimizde siz değerli konuklarımızla buluşturmanın kıvancını ve heyecanını yaşamaktadır.

      Ekibimiz tecrübesi, dinamizmi, pozitif enerjisi kıymetli hemşerilerimizin desteği ve misafirlerimizin ailemizin bir parçası olduğu bilinci ile 15.06.2015 tarihinde hizmete başlamış bulunmaktayız. Kahramanmaraş’ımıza hayırlı olmasını diler hepinize ayrı ayrı saygılar sunarız” dedi. 

Editör: Haber Merkezi