Melşa İnşaat yönetim kurulu başkanı Şahin Avşaroğlu: “ 220 personel ile Kahramanmaraş’ta inşaat sektöründe faaliyetlerimizi yürütürken, eski yerimizin çok dar ve bizlere yetmemesi üzerine , Onikişubat ilçesi, Necip Fazıl Mahallesi, Kadirpaşa Bulvarı Rüyamkent konutları altında şirketimize ait yerde , Muharrem ayının son günü olması sebebi ile açılışımız aşure ile yapıyoruz..” dedi.
     
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ak Parti il başkanı Ahmet Güngör , Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ömer Faruk Şirikci hoca efendi ve bir çok davetlinin katılması ile yapılan açılış töreninde kısa bir konuşma yaparak bilgi veren Melşa İnşaat yönetim kurulu başkanı Şahin Avşaroğlu: “ 1996 yılından bu yana Kahramanmaraş’ta inşaat yaparak , herkesi ev sahibi yapmaya çalışıyoruz, bugün 220 civarında çalışanımız, titiz bir çalışma ile kaliteli inşaat üretimini hedefliyoruz.  Konut yanında, hastane ve otel inşaatlarıda yaptıklarını ifade eden Avşaroğlu: Melşa inşaat bugüne kadar Dulkadiroğlu ilçesi KSÜ sokağında, faaliyetlerimize devam ediyorduk, o yerin bize küçük gelmesi üzerine, mülkiyeti şirketimize ait bu yere taşınarak daha geniş güzel bir mekanda park sorunu olmadan müşterilerimize daha güzel hizmet vereceğimize inanıyorum,” dedi.
   
Ömer Faruk Şirikci hocanın dua etmesi ile aşure dağıtımına geçildi. Daha sonra ise dua ile kurdelesi kesilerek yeni iş yeri hizmete girmiş oldu.
   
Metin ustanın yaptığı ünlü aşure yiyenleri ise mest etti.
Editör: Haber Merkezi