Terbiye makinelerinin uzman ismi Monforts’un Türkiye ve Türkmenistan’daki satış faaliyetlerini yürüten Neotek Tekstil, yer alacağı Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2017’de, Monforts’un yenilikçi teknolojilerini bölge tekstilcisinin beğenisine sunacak. 


Bu yıl 6-8 Nisan tarihleri arasında 3. kez düzenlenecek olan ve uluslararası nitelik kazanan Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı (KTM 2017), tekstil sektörünün önde gelen firmalarını Kahramanmaraş’ta ağırlayacak. Tekstil işletmelerinin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda en yeni teknolojileri sergilemeye hazırlanan KTM 2017, terbiye teknolojilerinin uzman ismi Monforts’u Kahramanmaraş ve bölge tekstilcisiyle buluşturacak.

KTM 2017 MONFORTS’U BÖLGE TEKSTİLCİSİ İLE BULUŞTURUYOR

Kumaş boya, terbiye ve teknik tekstiller alanındaki uzmanlığını Ar-Ge’ye verdiği önemle pekiştiren, Almanya’nın en önemli makine üreticilerinden biri olan Monforts’un, Türkiye ve Türkmenistan temsilciliğini 1 Şubat 2016 tarihinden itibaren sürdüren Neotek Tekstil, Türk tekstil üreticilerine sunduğu yenilikleri bir kez de KTM 2017 Fuarı’nda sergileyecek. 

Son yıllardaki yatırımlarla Kahramanmaraş ve bölgesinin öne çıktığını dile getiren Neotek Tekstil Yöneticisi Ahmet Kılıç, bölgedeki projelerde yer almak üzere KTM 2017’de yer alacaklarını kaydetti. 

Monforts ile birlikte sergileyecekleri ürün gamı ve şirket çalışmaları hakkında bilgi veren Ahmet Kılıç, “KTM 2017’ye örgü, dokuma, denim, nonwoven ve teknik tekstiller alanında portföyümüzdeki tüm makinaları tanıtmak üzere katılıyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi