Yaklaşık dört ay önce Narlı’da hizmete açılan Icemar Cafe & Bistro, lezzet tutkunlarının ve nezih mekan arayanların durağı haline geldi.

Kahramanmaraş ve Pazarcık ilçe halkının beğenisini kazanan Icemar Cafe & Bistro, özellikle Gaziantep ve çevre illerden gelen misafirlerini de gururla ağırlıyor. 

Kahramanmaraş Kadın Girişimciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sema Kolukısa tarafından hizmete açılan Icemar Cafe & Bistro, sunduğu hizmet kalitesiyle kısa zamanda ün saldı.

Yaşar Dondurma ve Gıda AŞ. Kuruluşu olan Icemar Cafe & Bistro’yu bölgeye kazandıran Sema Kolukısa’nın, en büyük destekçisi ise eşi İsmail Kolukısa. Büyük bir titizlikle müşterilerini ağırlamaya çalışıyorlar.

7/24 Müşterilere hizmet sunulan mekânda, Maraş Mutfağının eşsiz lezzetleri ve Dünya Mutfağından sunulan lezzetler, hem göz doyuruyor, hem de damaklarda eşsiz bir tat bırakıyor.

Özellikle hafta sonları ailenizle sohbet eşliğinde güzel bir kahvaltı yapmak isterseniz, ya da Maraş Paçası tutkunuysanız, tatlıya düşkünseniz ya da enfes Dövme Maraş Dondurması canınız çektiyse kesinlikle tercih edeceğiniz bir adres burası. Üstelik kadın eli değmiş.

Kendileri için para kazanmanın ikinci planda olduğunu, önceliklerinin müşteri memnuniyetinin olduğunu söyleyen İşletmeci Sema Kolukısa; “Biz sıradan bir iş yeri işletmiyoruz. Burası elbette bizim için kazanç getiren işyeri ancak biz burada direkt olarak insana hizmet veriyoruz. İnsanların burada yediği yemekten aldığı hizmette memnun ayrılması bizim önceliğimiz. 

Biliyorsunuz artık şehirler gastronomi ile ön plana çıkıyor. Kahramanmaraş’ta çok zengin mutfağı ile önemli, bir gastronomi şehri. Maraş, tarihinde Osmanlı sarayına cihan padişahlarına eş olan ve cihan padişahları doğuran gelinler göndermiş bir şehirdir. Mutfağımızda saray kültürü vardır.

Bizim mekanımız da Maraş Mutfağının eşsiz lezzetlerini sunan, şehrimizin gastronomi turizmine katkı sağlayacak önemli mekanlardan biridir. Bir anlamda şehrimizin kültür elçiliğini de yapıyoruz, bu bilinçle kaliteden ödün vermeden hizmet sunuyoruz” dedi.

Kısa zamanda çok sayıda ziyaretçi ağırladıklarını belirten Sema Kolukısa; “Açılalı dört ay gibi kısa bir zaman oldu. Henüz bir lansman çalışması da yapmadık. Ama buna rağmen gelen misafirlerimiz bizim en büyük referansımız oldu. Buda mutluluk verici gerçekten. Aldıkları hizmetten memnun kaldılar, bizi başkalarına anlattılar. İlçemizden, Kahramanmaraş merkezden ve özellikle de Gaziantep’ten çok sayıda müşterilerimiz geliyor.

Özellikle hafta sonları kahvaltılarımız yoğun oluyor, asileler gruplar keyifli bir hafta sonu geçiriyorlar.

Yine insanlar misafirlerini burada gönül rahatlığı ile ağırlıyorlar. İş toplantıları için de uygun bir mekanımız olduğu için iş toplantılarında da tercih edilen bir adres olduk. Tur firmaları ile görüştük, kalabalık gruplar halinde geliyorlar. Bizler de müşterilerimizi en iyi şekilde ağırlıyoruz.

Eşim İsmail Beyle inşallah baharda büyük bir açılış yapmayı da planlıyoruz” dedi.

Sunulan lezzetlerden de kısaca bahseden Sema Kolukısa; “Serpme kahvaltı, Maraş Paça Çorbası, Maraş Mutfağından ve Dünya Mutfağından Lezzetler, olmaza olmazımız Mangal çeşitleri, tatlı çeşitlerimizin yanı sıra Maraş Dondurması vs. gibi lezzetleri sunuyoruz. Eşim İsmail Bey ve ben her zaman mutfağımızın başındayız. Kullanılan malzemeden tutun, pişirme yönetimine yani en ince ayrıntısına kadar takipteyiz. Damak zevkinin yanı sıra insan sağlığı ve hijyen de çok önemli” diye konuştu.

Eğitimin de vazgeçilmez olduğuna dikkat çeken Kolukısa; “Personellerimizin müşteriyi, karşılaması,  yaklaşımı ve yiyecek ve içeceklerin sunumu da çok önemli. Bütün personelimiz belirli zaman aralığında eğitim almakta. Güler yüzlü hizmette, işletme politikamızın vazgeçilmezidir” dedi.

Yeni yıl mesajını sözlerine ekleyen Sema Kolukısa; “Yeni yılın sağlık, mutluluk, başarı ve umut dolu bir yıl olmasını diliyorum. Ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Herkese mutlu yıllar, Icemar Cafe & Bistro’ya da bir kahveye bekliyoruz” dedi.  

Editör: Haber Merkezi