Capital ve Ekonomist dergilerince Uludağ Grand Yazıcı Otel’de düzenlenen Zirve, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in konuşması ile başladı. 

Yoğun ilgi gören etkinliğin bugünkü bölümünde, konuşmacılar “Dijital Ekonomi ve Büyüme Stratejileri”, “Teknoloji & Trendler”, “Girişimcilik 2016: Hayalden Gerçeğe”, “Yarının Rekabetçi Sektörleri”, “Tutumlu İnovasyon”, “İşte Daha Fazla Kadın” ve “Perakende Sektöründe Yeni Dönem” başlıklı konularda görüşlerini anlattılar.



Zirvede yarın ise “Global Marka Yolculuğu”, “Bankacılık ve Reel Sektör”, “Sanayinin Geleceği & Endüstri 4.0”, “Sosyal Sürdürülebilirlik”, “Yeni Dünya Düzeni ve Gelecek” ve “Türkiye 2023: Büyüme Nereden Gelecek” konuları ele alınacak.

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali ve Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek ile birlikte yarın “Bankacılık ve Reel Sektör” konulu oturumda konuşacak.



SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu ve SANKO Holding üst düzey yöneticileri Halim Ramazanoğlu, Adil Tekin, Mustafa Günbulut ve Oğuzhan Gürdoğan’ın da katıldığı zirvenin bugünkü konuşmacıları arasında finans, bürokrasi ve iş çevrelerinden Hakan Binbaşıgil, Finlandiya Eski Başbakanı Esko Aho, Süreyya Ciliv, Hakan Ateş, Nevzat Aydın, Ali Ülker, Hanzade Doğan Boyner, Haluk Dinçer, Kaan Terzioğlu, İlker Aycı, Hüseyin Aydın, Hamdi Akın, Ümit Leblebici, Serra Akçaoğlu, Meral Kurdaş, Mustafa Tavillioğlu, Mehmet Nane, Zafer Kurşun da yer alıyor. 
Editör: Haber Merkezi