2015 yılında 5 yıldız alan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası A sınıfı oda olmak için çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda teknolojik altyapısını güçlendiren Oda, üyelerine daha hızlı ve verimli olabilmek için Android ve İOS işletim sistemli cep telefonlarına indirilebilecek uygulamayı geliştirdi. Uygulamayı indiren üye, istediği bilgiye kısa sürede ve rahatlıkla ulaşacak. Uygulama başladığından bu yana ise Android işlemciden 350, İOs işlemciden 300 indirme gerçekleşti.



Konu hakkında bir açıklama yapan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası( KMTSO) Genel Sekreteri Akif Pakdil şunları dile getirdi: “Odamız, daha kaliteli hizmet vermek, teknolojinin getirdiği yenilik ve imkânları firmalarımızın tanınırlığını en etkin şekilde arttırmak için akıllı telefon ve tabletler üzerinde çalışan bir mobil uygulama geliştirmiştir. Hazırlanan bu uygulama ile artık Odamız faaliyetlerine, hizmetlerine ve firmalarımıza daha kolay erişim imkânı sağlanacaktır.

Uygulama sayesinde önemli duyuru ve etkinlikleri bildirim olarak alabilir, uygulama üzerinden katılım teyidinizi verebilirsiniz. Ayrıca ulaşmak istediğiniz firmanın iletişim bilgilerini görme ve arama tuşu ile direkt firmayı arama imkanı mevcuttur. Mobil Uygulamamızda; Haberler, Duyurular, Etkinlikler, Firmalar ve iletişim bilgileri, Foto-Video Galeri, E-Bülten, Kurumsal Yapımız, Hizmetlerimiz ve Talep Öneri Formu bölümleri bulunmaktadır” 

Editör: Haber Merkezi