Kervanhan Şubesinde yeniliğe giden Alpedo&Kervan Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, “Konuklarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Kervanhan Şubemiz yeni haliyle daha ferah ve modern bir mekan haline geliyor. Şehrimize ve misafirlerimize hayırlı olsun” dedi.

Bir Kahramanmaraş sevdalısı olan Kervancıoğlu, insanımızın en güzel hizmeti hak ettiğini, özellikle şehrimizi temsil noktasında il dışından gelen misafirlere en iyi şekilde tanıtmayı kendilerine görev edindiklerini söyledi.

Kervanhan’ın yeni yüzüyle ilgili bilgi veren Kervancıoğlu: “Projemiz de sona doğru yaklaşıyoruz, bu ay sonu bitecek. Aynı zamanda heyecanlıyız da. Bahçemizde gittiğimiz yenilikte, 700 kişilik alanımıza   VİP salonlar yapıyoruz.  Yani 50 kişilik gruplar halinde toplantılar yapılabilecek bu VİP salonlarda.  Projemiz yurt dışı ve Türkiye bağlantılı. Bu proje için 2 senedir uğraşıyoruz. Tabiî ki bu projede öncelikli düşüncemiz, Kahramanmaraş halkımız güzel şeylere layık olduğu.

Kervan’ı da artık bir kurumsal kimlik haline getiriyoruz.  Şimdi de çalışmalara başladık 5 Kervan Şubemizde yenilemeye gidiyoruz. Bu projemizde Maraş halkına layık oldu. İnşallah Mayıs’ın 5’i gibi Bu tesisi de Kahramanmaraş’ımıza kazandırmayı düşünüyoruz. 

Mutfağımızı bahçeye koyduk, yani açık bir mutfak yapıyoruz, her şey şeffaf. Şuan ki tesisimizde lavabo yetersizdi, mescitler dardı buradaki tesisimizde her şeyi en ince detayına kadar düşündük.

Çocuk oyun alanlarımız, havuzlarımız gibi birçok alanlarımız var amacımız buraya gelen misafirlerimizin tüm ihtiyaçlarını tamamlamak. 

Bahçemizdeki yeniliğin ardından, eski binamızda da yenilemeye giderek 1000 kişilik altlı üstlü olmak üzere özel günlerde, toplantılarda, yemeklerde, hizmet verebilmeyi amaçlıyoruz. Tesislerimiz Kervana Kahramanmaraş halkına hayırlı olsun. İnşallah bunun devamını da getireceğiz.

İnanıyorum ki; müşterilerimiz burada yemek yemekten vakit geçirmekten büyük keyif alacak” dedi.

YEDİKUYULAR KAYAK MERKEZİ İLE TURİZME AÇILDIK

Yedikuyular Kayak Merkezi’nin turizmi canlandırdığına dikkat çeken Kervancığlu, “Yedikuyular Kayak Merkezi’ne giden misafirlerimiz buraya da geliyor. Bu da ekonomik anlamda canlığı da berberinde getirdi. Büyükşehir Belediyemize şehrimiz adına teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum.  Bizler de şehrimizi en iyi şekilde temsil etme noktasında kendimizi sürekli yenileyeceğiz” dedi.

TEKEREK YOLUNA YENİ BİR ŞUBE

Tekerek yolunda devam eden yeni şube projesinin de devam ettiğini belirten Kervancıoğlu, Kervanhan’daki yenilenmenin bitmesiyle beraber Tekerek Şubesindeki çalışmaların hızlanacağı ve en kısa sürede hizmete açılacağı bilgisini verdi.  

Editör: Haber Merkezi