Kentte yayın yapan yerel gazete sahipleri, MÜSİAD Başkanı Sami Kervancıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kervancıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan, Kahramanmaraş Gazetesi Sahibi Bekir Doğan, Kimlik Gazetesi Sahibi Mehmet Fiskeci, Medya Gazetesi Sahibi Halil Hınaz ve Özgür Haber Gazetesi Sahibesi Neşe Yıldızhan, başarı temennisinde bulundular. 

Kervancıoğlu, geçtiğimizi günlerde, Ramada Otel’de deri sektörünü davet ettiklerini, bu sektörle ilgili sorunları masaya yatırdıklarını, neler yapabileceklerine dair fikir alış-verişlerinin yaşandığını belirterek; “Bizim sevdamız bu şehir, Kahramanmaraş. Önce üye sayımızı artırmayı da hedefledik, yakında 71 olan üye sayımızı 200’lerin üzerine çıkartmak. El birliği ile omuz omuza vererek modern ve kalkınmış bir Kahramanmaraş için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Kentimiz tarım sektöründen sanayi sektörü olma yolunda ciddi adımlar elde etti. Bu da birtakım sorunları beraberinde getirdi. Bize düşen dondurma sektörü de dahil tüm sektörlerle ilgili konuları gündeme getirmek, uzman kişileri davet ederek, bu şehir için neler yapılacaksa onları konuşmak, çözüm yollarını bulmaktır” dedi.

Kahramanmaraş için tüm STK, kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket ederek çalışacaklarını belirten Kervancıoğlu; “Kahramanmaraş denince insanların aklına sadece dondurma geliyor. Bu beni üzüyor. Markalaşmaya önem vermek gerek. Bunun için de tüm STK’larla işadamlarımızla birlikte hareket edeceğiz. Fasonculuktan kurtulup, kendi markalarımız iç ve dış pazara satıp, şehrimizin reklamını en iyi şekilde yapacağız. Bunu başarmanın tek yolu da birbirimizi sevmek ve birlikte hareket etmek” dedi.

Geçtiğimiz günlerde yeni yönetim kurulu belirlenen MÜSİAD Şubesi, en aktif sivil toplum kuruluşu olma yolunda ilerlerken, Başkan Kervancıoğlu, basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı.

Editör: Haber Merkezi