Kervan, Kervanhan, Alpedo Markası ile Türkiye’nin dondurmada bir numarası olmaya çalışan Kahramanmaraş Kervan Pastanesi kısa sürede yenilenerek yeniden hizmet vermeye başladı.

Kervan Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu: “ Trabzon caddesi, sonra Binevler Kervanı açmıştık, o zaman en yeni şekilde yapılmıştı ama geçen sürede her şey eskidi yenilik yapmamız gerekiyordu. Kervan’ı  Kristal Park altına taşıyarak çok kısa sürede yeniden Modern çağdaş bir dizayn yaptırdık. Kahramanmaraşlılarda beğeni ile büyük ilgi gösterdiler.”

Dondurma şehri Kahramanmaraş’ın dünya markası Kervan@Alpedo, Binevler yolu üzerindeki eski yerinde daha da modern tesislerine kavuştu.

Sakarya Mahallesinden Trabzon Caddesine indik, sonra Binevler şubesini açtık diyen Kervancıoğlu: “ Seneler çok hızlı geçiyor, birde baktım ki her şeyi atarak yenisini alma zamanı gelip geçmiş bile bir kararla, Kervan Pastanesini 2 km. ileriye Kristal park altına taşıdım. hızlı bir şekilde burasını tepeden tırnağa yenileme yaptım.

Kervan yenilenmeliydi. işyerlerini bakım ve onarıma alan, apartman sakinlerinin de onayı ve görüşü alınarak, sosyal yaşam alanı haline getirip, daha modern bir kimliğe kavuşan tesis için, yakışan bir mekan olduğu görüşü ağır basarken, Kervan – Kervanhan – Alpedo dondurmaları  Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, firmanın yen bir yüzle müşterilerinin huzuruna çıktığını belirterek, “Böyle modern bir sosyal yaşam alanını şehrimize kazandırmaktan büyük onur duyuyorum.  Teknolojinin en son imkanlarını kullanarak bu hale getirdik” dedi.

Kervan Cafe@Bistro adı verilen yeni sosyal yaşam alanı, modern hali, zengin konsepti, muhteşem görünüşü ile müşterilerin de ilgisini, beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Sami Kervancıoğlu: “ Geçici taşındığımız yeri kapatmayı düşünüyorduk ama orası da halkımız tarafından çok beğeni aldı. Orada faaliyetimize devam edeceğiz böylece yukarı bölgede iki Kervan Pastanesi bir den hizmet vermeye devam edecek.

Yenilenen Kervan da artık her türlü yemek, toplantı salonu , Bay ve Bayan Mescid ve Lavabosu, abdes alma yeri, Meyve barı ve her türlü pastane hizmetini çağın gerektiği şekilde verildiği gibi, Akşamları İftar yemekleri bir harika oluyor.”

Yukarı bölgede oturanlar iftar yemeği için tercih ettikleri yenilenen Kervan Kahramanmaraş halkının hizmetinde de olduğunu söyledi.





Editör: Haber Merkezi