Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Kemal Karaküçük ve yönetim kurulu üyeleri, Eczacılar Odası ve Ticaret İl Müdürlüğüne hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Başkan Karaküçük, KMTSO Başkanvekili Kadir Gülkesen, yönetim kurulu üyelerinden  Akif Gölcü, Fürkan Beyazıt, Adnan Toprak ve Ertuğrul Korkut Tanrıverdi Eczacılar Odası Başkanlığına seçilen Bahtiyar Murat Aras’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Burada bir konuşma yapan Bahtiyar Murat Aras, Ticaret ve Sanayi Odasının çatı bir kuruluş olduğunu ekonominin nabzını tuttuğunu söyledi. Aras: “Ticaret ve Sanayi Odasının yaptığı her türlü etkinliğe Eczacılar Odası olarak destek vereceğiz” dedi.



Eczacılar Odasının çalışmalarını takdir ettiğini belirten Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük: “Güç birliği her zaman iyi sonuçlar vermiştir. 2023 hedefine giden Türkiye ve Kahramanmaraş için her zaman güç birliğine ihtiyaç vardır” dedi. 

Eczacılar Odası ziyaretinin ardından Kemal Karaküçük ve beraberindekiler görevine yeni atanan Ticaret İl Müdürü Ahmet Uçar’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Uçar, müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini anlattı.



Burada bir açıklama yapan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük: “2023 hedeflerimiz için her kurumun her bireyin üstüne düşeni fazlasıyla yaptığını ve yapacağına görüyoruz. Hedeflerimizin tutması hatta daha üst hedeflere ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. 
Editör: Haber Merkezi