Paketleme makinelerinin yanı sıra birçok sektöre yönelik ambalaj makinesi, özel tasarım makineler, taşıma ve sorting sistemleri sunan Güven Çelik Makine, 2017 yılında Orta ve Güney Amerika’da bulunan hedef ülkelerin yanı sıra, Kahramanmaraş ve bölge pazarına da önemli yenilikler tanıtacak. 


Şirket çalışmalarından, hedef pazarlara kadar birçok konuda yayın grubumuzun sorularını yanıtlayan Güven Çelik Makine Yönetim Kurulu Başkanı Harun Kadayıfçı, 2017 yılında yer alacakları KTM 2017 Fuarı ile ilgili de önemli bilgiler paylaştı.

“KTM 2016 FUARI’NDA YERIMIZI BÜYÜTÜYORUZ”

Yurtiçi tekstil sektörü ile ilgili hedeflerini de paylaşan Kadayıfçı, dünya çapında tanınan Türk tekstil firmaları sayesinde makine ve sistemlerini geliştirdiklerini, ürünleri arasına yenilerini ekleyerek geliştirmeye devam ettiklerini kaydetti. 

“Bizim için kendi ülkemiz en güçlü pazarımız olmuş ve olmaya devam edecektir” diyen Kadayıfçı, sözlerini şöyle sürdürdü; “KTM 2017 Fuarı’nda geçen seneye göre yerimizi büyütüyoruz ve fuara iki farklı rulo kumaş paketleme makinesi ile katılmayı planlıyoruz. Ayrıntıları süpriz olsun ancak Kahramanmaraş ve bölgedeki diğer şehirlerden müşterilerimizin gelip bu ürünlerimizi önemle görmelerini duyuruyoruz.” 

Sergileyecekleri ürünlerden birinin hem kumaşa hem de halıya uygun olduğunu dile getiren Kadayıfçı, “Bu nedenle bizim açımızdan bakıldığında lokasyon olarak fuar doğru bir yerde gerçekleştirilmekte, çünkü biz bölgedeki kumaş üreticilerin yanı sıra, Gaziantep’teki halı üreticilerini de hedefliyoruz” dedi. 

Kahramanmaraş ve bölge pazarının önemine de değinen Kadayıfçı, “Kahramanmaraş dinamik yapısıyla bizim güçlü kalelerimizden biri. Bunu son dönem referanslarımıza baktığımızda da görebiliyoruz. Güven Çelik Makine olarak bu bölgedeki müşterilerimizi yaptıkları üretimleri esnasında daima yanında olup, teknolojiyi yakından takip ederek geliştirdiğimiz ürünlerimizle desteklemeye devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi