Brückner, Fong’s Then, Goller, Osthoff Senge, Erhardt Leimer-EL, SPG, ETF, Ramisch Guarneri, Lacom gibi dünyaca ünlü markalarla tekstil sektörüne hizmet veren İnter Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. (İTEKS), müşterilerine satış öncesi ve satış sonrası verdiği destekle fark yaratıyor.

İteks Mümessillikleri ile KTM 2019 Fuarı’nda

Tekstil sanayi boya-baskı-terbiye ve teknik tekstiller sektörlerinde alanlarında dünyanın önde gelen imalatçılarının Türkiye mümessilliğini yapan İTEKS, 5. Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’na katılımını açıkladı.
İTEKS’in Ortaklarından Sami Çakırca, firma ve KTM 2019 ile ilgili sorularımızı yanıtladı. 1984 yılında kurulan İTEKS’in tekstil terbiye sektöründe boya, baskı ve terbiye makineleri alanında dünyanın önde gelen üreticilerinin Türkiye mümessilliğini yaptığını hatırlatan Çakırca; “İTEKS, mümessilliğini yaptığı Brückner, Fong’s Then, Goller, Osthoff Senge ve Erhardt Leimer-EL gibi alanında dünya markası olmuş firmalarla KTM 2019’a katılacak.” açıklamasında bulundu.

“KTM Fuarı Yalnızda Kahramanmaraş’a Hitap Etmiyor”

Sami Çakırca, Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nın bölgesel önemine değinerek bu tarz fuarlara katılmanın İTEKS açısından önemini şu sözlerle vurguladı: “KTM Fuarı bizim için bölgesel olması açısından önemli. Bilindiği üzere fuar yalnızda Kahramanmaraş’a hitap etmiyor. Çevre illerin de bu fuarda öne çıktığını daha önceki katılımlarımızdan biliyoruz.”
KTM 2019’da özellikle E&L, Brückner, Osthoff ve Goller ürünlerine yönelik oldukça yoğun çalışmaları olduğunu belirten Çakırca; “Bunun yanında Antepli arkadaşlarımızla da çalışmalarımız var. Fuarda yer alacak makinaların tanıtımı ve ayrıntıları hakkında tekrar müşterilerimizle bir araya gelmekten memnun olacağız.” ifadelerini kullandı.


“KTM Fuarlarında Bölgesel İlgiyi Yakalıyoruz”

Daha önce katıldıkları KTM Fuarlarında bölgesel ilgiyi yakaladıkları için bu yılki fuara tekrar katılma kararı aldıklarının altını çizen Çakırca; “Fuarların, müşterilerle ilişkileri tazelemede ve yenilikleri tanıtmada oldukça faydası oluyor. Her şeyden önce bize ve birçok yatırımcıya heyecan veriyor. Makinelerde her yıl muhteşem değişiklikler olmasa da ilişkilerin tazelenmesi, ayrıntıların gözden geçirilmesi açısından fuarları yararlı buluyoruz.” dedi.
İnter Tekstil özellikle Brückner, Osthoff Senge ve Erhardt Leimer-El firmaları ile KTM 2019’da çeşitli yenilikler sergileyecek. Bu yılki KTM Fuarında müşterilerine Erhardt Leimer-El’i daha yakından tanıtacaklarını söyleyen Çakırca, “Osthoff Senge’deki bir takım gelişmelerle birlikte Brückner ile ilgili de yenilikleri fuarda sergileyeceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi