Türkiye’nin uyku merkezi yatak uzmanı İşbir Yatak’ta ev tekstil ürünleri, yatak, baza, battaniye, yastık ve birçok ürün yer alırken, kaliteli ürünleri müşterilerin beğenisine sunuyor. 

Yatak Uzmanı Sloganı ile uyku sağlığı ve konforunu, mobilya sektöründen ayrı tutarak, başlı başına bir uzmanlık alanı olarak ele alan İşbir Yatak, ülkemiz pazarında büyük söz sahibi olduğu gibi Avrupa ülkelerine ve daha birçok ülkeye ihracat yapıyor.

Rakiplerinden farklı kullandığı “açık hücreli visko teknolojisi”, sadece İşbir için Türk mühendisleri tarafından üretilen “polimer yay teknolojisi”, tüm yataklarda kullanılan lisanslı “Quallofil Allerban” teknolojisi, yatakların lavanta kokmasını, anti-stress etkisine sahip olmasını sağlayan özel “nano teknoloji” ile üretilmiş yatak kumaşları, atsaçı yatak, hindistan cevizi özlü yatak, sporcular için özel nem tutmayan yatak gibi yeniliklerle her anlamda ve her zaman pazarda yatak modasının öncüsü olan İşbir Yatak, 30 Kasım’da sona erecek olan 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel indirim kampanyasını yılsonuna kadar uzattı.  

İşbir Yatak Kahramanmaraş’ta Onikişubat İlçesi Yamaçtepe Mahallesi Necmettin Erbakan bulvarında hizmet veren İşbir Yatak, “Şimdi yatak almanın tam zamanı” diyor.

İYİ YAŞAMANIN, HUZURLU VE SAĞLIKLI OLMANIN YOLU, HER ŞEYDEN ÖNCE İYİ BİR UYKUDAN GEÇİYOR.

İyi bir uyku içinse her şeyden önce doğru yatağı seçmek gerekiyor. Doğru bir yatak, vücudun doğal omurga eğrisini korumasına yardımcı olurken, yanlış seçilmiş bir yatakta uyumak kaslar, sinirler ve damarlar üzerinde baskı yaparak bel ve sırt ağrılarının oluşmasına neden olur.

YATAK

Hiç kimse hiçbir eşyasını (araba, bilgisayar, çalışma masası vb. günde 8 saat süreyle kullanmamaktadır. Yatak bir promosyon ürünü değil, yaşamımızın üçte birini paylaştığımız ciddi bir sağlık ürünüdür…

Yatak vücudun gömülmesini engelleyecek kadar sert, ama sırt eğrilerini koruyacak kadar da yumuşak olmalıdır.

Hem sağlıklı insanlar, hem de bel, boyun ve sırt ağrısı gibi sorunları olanlar vücudun şeklini alan bir yatakta yatmalıdır.

Eski çağlarda yatak, evdeki en önemli eşyaydı ve bireylerin toplumsal konumlarını belirleyen bir semboldü. Daha sonraları yatağın değeri unutulmaya başlandı. Ancak günümüze gelindiğinde bilim göstermiştir ki, yatağın rahatlığı insan sağlığını doğrudan etkiler. Bilimin bu bulguları yatağın önemini bir kere daha artırmıştır.

Şimdi yatağınızın değişim zamanı olabilir…

Editör: Haber Merkezi