Seçimlerin hemen ardından Onikişubat Belediyesi,  Saim Çotur Kaplıcaları’nın ihalesini gerçekleştirmiş ve ihaleyi BUPE Limited Şirketi almıştı.

   Kamuoyunun da yakından tanıdığı, başarılı işadamı BUPE Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Özkan, ihaleyi alır almaz, kolları sıvadı ve hamamı tam anlamı termal turizme kazandırdı.

   Gazetecilere verdiği iftarın ardından, yapılan yenilikleri yerinde gösteren Özkan, hamam içinde sauna, buhar odası, spa merkezi, spor salonu ve kreşi de hayata geçireceklerini söyledi.

   Özkan, bu süreçte Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’ten destek gördüklerini kaydetti ve 3 bin m2 kapalı alan ile Ilıca’yı bir Fizik Tedavi Merkezi yapmak için uğraş verdiğinin de altını çizdi.

   Bu tadilat ve ilaveler sonrasında, 20 oda ve 60 yataklı tesisle, amacının tatil, sağlık ve turizm mahallesi diye bilinen Ilıca’da, sezonu ve yaşam sahasını sadece birkaç aya sığdırmak yerine, 12 ay çalışabilecek, insanların rahatı ve huzuru için bir sağlık kampüsü haline getirmeye çalıştıklarını ifade eden Özkan, aynı zamanda cazip fiyat politikasıyla da her bütçeye uygun hizmet sunduklarını sözlerine ekledi.

   Ciddi manada tadilatlar ve yenilikler ki bunların başında fitness ve masaj merkezinin bulunduğunu belirten Özkan, sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“Yeni ve mükemmel 3 jakuziden sonra, bunlara ilave olarak engelli havuzumuzu da faaliyete geçirdik.
Bu arada hamam önündeki bahçe de yeniden dizayn ediliyor. Bahçenin yeniden tasarım ve işletme hakkını da ihale ile biz aldık. Ilıca’yı sezona hazırlıyoruz. Şu an ramazan ayındayız, henüz yeterli misafirleri almış değiliz. Bayrama kadar da bizim hazırlıklarımız biter, tam kapasite ile misafirlerimizin emrinde olacağız. 2 milyon 476 bin TL  ve artı KDV dediğimizde, bu rakam 3 milyona ulaşıyor. İhale bir yıllık. Kabul ederseniz bu yıl zarardayız. Hazırlıklar, yenilikler bitince, misafirlerimize dört dörtlük hizmet vereceğiz. Yeni gelenler, değişiklikleri ve ilave hizmetleri görenler çok beğendiler, memnun oldular. Hatta Başkanımız Hanefi Bey geldiğinde, vatandaşlarla konuşmuş, bir vatandaşın ‘15 yıldır gelirim, bir değişiklik yoktu, şimdi terliklerin bile değiştiğini gördüm ya, o yeter’ demesi, hem başkanımızı, hem de bizi mutlu etti. Bizim bütün çabamız, misafirlerin rahatı, huzuru ve beklenen hizmeti alabilmesi içindir.”

   Özkan, ayrıca hamam üzerindeki geniş alanını cafe ve internet salonu olarak halkın hizmetine sunacaklarını söyledi.




















Editör: Haber Merkezi