Hilton‘un (NYSE: HLT) orta fiyat segmentinde yer alan, kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton Kahramanmaraş’ı açtı.

79 odalı otel, çatısı altında Hampton Inn by Hilton and Hampton Inn & Suites by Hilton markalarının da yer aldığı Hampton by Hilton ailesine katılarak, Türkiye’de faaliyet gösteren 50 Hilton Worldwide oteli arasında yerini aldı.

Kentin ilk otellerinden olan Belli Otel’den dönüştürülerek hizmete açılan Hampton by Hilton Kahramanmaraş, hem turizme hem de ekonomiye büyük katkı sağlayacak.

Bellizade Turizm Otelcilik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Belli, öncelikle Hampton by Hilton markasının otelcilik sektörüne farklı bir vizyon kattığını söyledi. 

Misafirlerini ağırlamaya başlayan otel hakkında bilgi aldığımız Ahmet Belli, şu açıklamalarda bulundu: “Hampton by Hilton Kahramanmaraş otel yatırımı Bellizade Turzim Otelcilik Şirketi tarafından 16 milyon renovasyon maliyeti ile Belli Otel’den dönüştürülerek şehrimize kazandırılmıştır.

Hampton by Hilton Kahramanmaraş, Hilton oteller zincirinin Türkiye’de ki 50. Oteli olarak açılmıştır. Kahramanmaraş’taki ilk Hilton otelidir.

Hampton by Hilton Kahramanmaraş’ta 79 oda ve 134 yatak kapasitesi bulunmaktadır. Kahvaltı Salonu, Restaurant, İş Merkezi ve Spor Salonu ile misafirlerine hizmet vermektedir.”

Misafir memnuniyetinin önemine değinen Ahmet Belli: “Hampton by Hilton markasının %100 misafir memnuniyeti garantisi vardır. Yani misafir memnun kalmadığı takdirde otele ödeme yapmamaktadır. Bu anlamda da Hampton by Hilton markası otelcilik sektörüne farklı bir vizyon katmaktadır” dedi.

ŞİMDİDEN KAHRAMAN ŞEHRİN ADINI DUYURDU BİLE

Sektörde uzun yılların verdiği tecrübeye sahip olan Ahmet Belli, şimdiden şehrin tanıtımına katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek: “Hilton 50. Otellerini Kahramanmaraş'ta açtıktan sonra tüm dünyadaki Hilton ağında Kahramanmaraş'ı madalyalı ve kahraman şehir olarak, Akdeniz Bölgesinde bulunan 1 milyonun üzerinde nüfusu olan, dondurmasıyla meşhur köklü bir tarihe sahip sanayi şehri olarak tanıtmıştır. Bu tanıtım bile başlı başına Kahramanmaraş için çok önemliydi” diye konuştu.














 


Editör: Haber Merkezi