Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılımıyla, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Törende, İstanbul Sanayi Odası tarafından yapılan ‘’2012 Yılı Türkiye’nin En Büyük Sanayi Kuruluşu Sıralamasında İlk 500’e Giren Firmalar’’ arasında bulunan, Sanko Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş. ve Süper Film Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile ‘’GSO’nun Ar-Ge’de Gaziantep Atılımı Projesine, TÜBİTAK ile yaptıkları müşterek çalışmalarla katılarak Gaziantep sanayisine önemli katkıda bulunan firmalar’’ kategorisinde Sanko İş ve Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye ödül verildi.

Sanko Tekstil’in ödülünü Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu’na, Çimko Çimento’nun ödülünü Çimko Yönetim Kurulu Üyesi Tansu Tuğlu’ya, Süper Film’in ödülünü Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sami Konukoğlu’na ödülünü; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu birlikte takdim etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da Sanko İş ve Tarım Makinaları’nın ödülünü, Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sami Konukoğlu’na sundu.

Törene, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu da katıldı.







Editör: Haber Merkezi