Ergücenler A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ergücen ve ortağı Veli Demir’le birlikte işletecekleri Paşam Et Mangal’ın açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdiler.

Cumartesi günü katılımın yoğun olduğu açılış programında siyaset, iş dünyası ve STK Başkanları da bir araya geldi.

Pazarcık İlçesi Narlı girişinde açılan Paşam Et Mangal’ın açılış programı kurban kesilerek, dualar eşliğinde yapıldı.

Kurdele kesiminin ardından, ikram edilen yemekler konuklardan tam not alırken, sektöre Metin Ergücen ve ortağı Veli Demir sektöre iddialı olduklarını da belirttiler.

Konuklarla tek tek ilgilenen Ergücen ve ortağı Demir, açtıkları nezih mekanda dostlarını ağırlamaktan daima onur duyacaklarını ifade ederek, kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ettiler.

Urfalı Kazım Çiriş ve Grubu’nun da seslendirdiği eserler hoş vakit geçiren konuklar, bölgenin nezih bir mekana kavuştuğu konusunda hemfikir oldular.

Eski Belde Narlı’da 2 dönem Belediye Başkanlığı görevini başarılı ile yürüten siyaset ve iş dünyasının sevilen ismi Metin Ergücen’i, kardeşi Kartalkaya Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı Mehmet Ergücen de yalnız bırakmayarak tek tek konuklarla ilgilendi.

KİMLER KATILDI?

Açılış programına, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Ak Parti Pazarcık İlçe Başkanı Mesut Ganidağlı, Pazarcık İlçe Emniyet Müdürü Erdal Murat Balsu,  Pazarcık Jandarma Karakol Komutanı Binbaşı yıldırım Özbaş, Narlı Jandarma Komutanı Yakup Çürümez, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Pazarcık İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç, CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, MHP Pazarcık İlçe Başkanı Yusuf Şahin, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran Balsuyu, Pazarcık Esnaf Ve Sankarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yaşar Bozdağ, MÜSİAD Başkanı Ali Cilve ve çok sayıda davetli katıldı.  

































 

Editör: Haber Merkezi