Kısa elyaf eğitme sistemlerinin güçlü üreticisi Rieter, Türkiye temsilcisi Erbel Mümessillik ile birlikte KTM 2018’de yer alarak Kahramanmaraş ve bölge tekstil sektöründen temsilcileri ağırlayacak.

Geleneksel Türk pamuğunu kaliteli ipliğe dönüştüren ülke ekonomisine katma değer yaratan tesislerin kurulmasına aracılık eden Erbel Mümessillik, Türkiye tekstil sektörüne mümessillik tecrübesi ile uzun yıllardır hizmet veriyor. Sektörde 40 yılı geriden bırakan, Türkiye’nin köklü mümessillik firmalarından Erbel, Türkiye temsilciliğini yaptığı Rieter’in yanı sıra Bracker, Steinemann CVS, Novibra, Rosink, Gretener, Uster Jossi, Andritz Perfojet ve Schönenberger firmaları ile Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2018’de yer alacak. Bir önceki fuardan memnun ayrıldığını belirten Erbel Mümessillik, KTM 2018’de de yerini alarak Rieter’in makinelerini sergileyecek.

“KTM Bizim İçin Önem Arz Ediyor”

Fuarı değerlendiren Erbel Mümessillik Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Erbel, “KTM 2017’de 85 farklı firmadan 300’ü aşkın ziyaretçiyi standımızda ağırladık. KTM fuarı yenilikleri tanıtmak adına bizim için çok büyük önem arz ediyor.” dedi. KTM 2018 Fuarı’nda sergileyecekleri makineler ile ilgili bilgiler paylaşan Erbel, “Fuarda, başta düşük enerji ve esneklik olmak üzere kullanıcılarına birçok avantaj sağlayan Rieter’in yeni kompakt ring makinesi K 48 ve yeni konvansiyonel ring makinesi G 38’i tanıtmayı hedefliyoruz. Ayrıca yeni UNlfloc A12 otomatik balya yolucu, SB-D 50 regülesiz cer ve RSB-D 50 regüleli cerlerimize de dikkat çekmek istiyoruz.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi