10 bine yaklaşan istihdam kapasitesi ve 1,3 milyar dolara yaklaşan üretim hacmiyle tekstilden, enerjiye, çimentodan kağıda, tarımdan eğitime birçok alanda üretim yapmaya ve hizmet vermeye devam ediyor.

Yatırımlarının rotası'nı Aydın'a ve Bilecik'e yönlendiren Kipaş Holding son olarak Aydın Söke'de açacağı Batı Kipaş Kağıt Fabrikasıyla Türkiye ekonomi gündemine damga vurdu.

Söke'de Kipaş Holding'in yeni yatırımlarıyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı M.Hanefi ÖKSÜZ yaptığı açıklamalarda, Batı Kipaş Kağıt Fabrikası'nın en son teknolojiyi kullanacağını, 550 milyon dolarlık bir yatırıma sahip olacağını ve bölgede yaklaşık bin kişiye istihdam sağlayacağını açıkladı.

Üretimin her aşamasında yüksek teknoloji ve yetişmiş insan kaynakları ile ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan Kipaş Holding Batı Kipaş Kağıt Fabrikası'nda çevreye ve doğaya saygılı üretim gerçekleştirerek hem ülkemizde hem de dünyada örnek şirketlerden biri olmaya devam edecek.

Kipaş Holding'in Aydın Söke'de gerçekleştireceği bu modern ve büyük yatırım ise bölge basınınında da büyük yankı uyandırdı.

Editör: Haber Merkezi