Türk tekstil makine sektörünün önemli firmalarından Dilmenler, 1982’den günümüze kadar boya ve terbiye makineleri üretimine devam ediyor. 30 yıldır sektöre yön vererek üretiminin yüzde 70’den fazlasını yurtdışına ihraç eden Dilmenler, Bangladeş, Özbekistan, İran, Endonezya, Tayland, Kore, Çin, Rusya, İngiltere, Hindistan, Portekiz, İsrail, Mısır, Suriye, Amerika Birleşik Devletleri, Ekvador, Peru, Şili, Meksika, Kanada, Güney Afrika, Pakistan, Yunanistan, Kolombiya, Polonya, Brezilya, Guatemala gibi ülkelere lokal mümessilleri aracılığı ile hizmet veriyor. Hızlı ve etkin servis ağı ile müşterilerine hizmet veren Dilmenler, tekstil sektörüne uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri ile biliniyor.

RAM VE BOYA MAKİNESİ SERGİLEYECEK 
Dilmenler, 28-30 Nisan 2016’da düzenlenecek olan Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı-KTM 2016’da ram ve boya makinesini, bölge tekstil üreticisine tanıtacak. Yürüttüğü Ar-Ge projeleri ve müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda sürekli olarak yeni teknolojiler geliştiren Dilmenler, üretim maliyetlerinin düşürülmesi, enerji tasarrufu ve mevcut makinelerin geliştirilmesi konusunda da standını ziyaret edenlerle mevcut bilgi birikimini paylaşacak.

MÜŞTERİ ODAKLI ÇÖZÜMLER 
Ürettiği makineler ile müşterilerinin çözüm ortağı olan Dilmenler, müşteri odaklı çözümleri ile boyahane ve terbiye proses problemlerini çözmede yardımcı oluyor. Dilmenler’in üretimini gerçekleştirdiği boya makineleri arasında; DMS 23 HT Levent Boyama Makinesi. DMS 04 HT İplik Boyama Makinesi, DMS 11 HT Jumbo Kısa Proses Kumaş Boyama Makinesi (RDS) ve DMS 03 HT Synchron Hava Jetli Kumaş Boyama Makinesi yer alıyor. Tekstil Terbiye alanında arasında DMS 29 Elyaf Sıkma Presi, DMS 09 Ters Çevirme Makinesi, DMS 08 Top Açma Makinesi. DMS 25 Açık En Kumaş Yıkama Makinesi, DMS 24 Açık En Kontinü Kumaş Yıkama Makinesi, DMS 22 Diltex Kumaş Kurutma ve En Fiske Makinesi, DMS 05B Egalize Kurutma, DMS 05A Jumbo Hava Yastıklı Kurutma, DMS 18 Dilcompact Açık En Çekmezlik Makinesi, DMS 10 Açık En Fularlı Kumaş Kesme, Sıkma ve Açma Makinesi, DMS 14 HT Basınçlı Bobin Kurutma Makinesi bulunuyor.
Editör: Haber Merkezi