Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen Mikro Kredi Kahramanmaraş Şubesi Kredi Dağıtım Töreni Programına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Ulaş, TİSVA Mütevelli Heyeti Başkanı ve 22. Dönem Diyarbakır Milletvekili Aziz Akgül, Mesleki Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş ve Kahramanmaraş Mikrokredi Bölge Müdürü Mustafa Pehlivan ile kadınlar katıldı.



Programın açılış konuşmaları bölümünde TİSVA Mütevelli Heyeti Başkanı Aziz Akgül, Kahramanmaraş Mikrokredi Bölge Müdürü Mustafa Pehlivan ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Ulaş birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından kredi dağıtım törenine geçildi.

Kredi dağıtım töreninde ise Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Ulaş, TİSVA Mütevelli Heyeti Başkanı ve 22. Dönem Diyarbakır Milletvekili Aziz Akgül, kredi almaya hak kazanan kadınalra çeklerini takdim ettiler.



Törende;  Hediye Çatalsakal 1000 TL Çanta yapımı, Müzeyyen Topuz 5.000 TL Çamaşır Ticareti, Hatice Yıldırım 4000 TL Terzi, Pınar Arık9500 TL Bakkal, Türkan Kırmızıyeşil 6000 TL Temizlik ve Nakış dükkanı, Meral Alacacı 8000 TL Penye Sökümü, Elife Tatar 6000 TL Çeyiz dükkanı, Sibel Çınar 12000 TL Kuaför, Güler Aydoğan 3500 TL Kıyafet dükkanı ve Filiz Akmaz 5000 TL Bebek takımı süsleme işi için kredi çeklerini aldılar.


Editör: Haber Merkezi