1911 yılından beri makine mümessilliği konusunda faaliyet göstermekte olan ve dünyanın önde gelen makine imalatçılarının temsilciliğini yürüten Bilol Mümessillik, KTM 2019’a katılımını açıkladı.

Uzun yıllara dayanan mümessillik tecrübesiyle Türk tekstil sektörüne önemli katkılar sunan Bilol, Türkiye temsilciliğini yürüttüğü dokuma teknolojilerinin uzman ismi Itema’nın yanı sıra Jakob Müller, Comez,  Martel, Saurer, Xetma Vollenweider ve Heusch gibi markaları ile geçmiş yıllarda olduğu gibi 5. Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nda da yerini alıyor.

Dokuma, baskı, iplik, terbiye, brode, etiket ile dar dokuma alanlarında faaliyet gösteren öncü firmaları Türk tekstil sektörü ile buluşturmaya devam eden Bilol Mümessillik; hizmet verdiği markalara ve müşterilerine bünyesinde bulundurduğu teknisyen grubuyla da destek vererek yedek parça, makine montaj ve eğitim hizmetleri de sunuyor.

Bilol, Pro-Teknik ile ilk kez KTM Fuarı’nda

Ayrıca Bilol, geçtiğimiz aylarda Pro-Teknik firması imalatı olan Pro-SMH ve KTM Krantz markalarının satış ve satış sonrası faaliyetlerini üstlenmişti. Firma, KTM 2019’a bu iki markayla da ilk kez katılıyor.

Pro-Teknik firması, aralarında Ultrasonik Yıkama Boyama Teknolojisi, Nitrojen Teknolojisi ve Plazma Teknolojisi’nin de yer aldığı bir takım ürünlerini 5. Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’ndaki Bilol’ün standında tanıtacak.

Dokumada Yenilikçi Çözümler KTM 2019’da Sergilenecek

Bölgedeki dokuma yatırımlarını dikkate alarak Itema’nın yeni nesil dokuma çözümlerini sergilemeye hazırlanan Bilol Mümessillik, KTM 2019 Fuarı’nda dokuma teknolojileriyle sunulan avantajlar hakkında ziyaretçilerini bilgilendirecek.

KTM 2019’da sergilenecek makinelerin ve dokunacak kumaşların bölgenin ihtiyaçlarına göre oluşturulacağını belirten Bilol Mümessilik Genel Müdürü Galip Bilol, Itema’nın sunduğu yenilikler nedeniyle Kahramanmaraş bölgesinde tercih edilen dokuma makinelerinin başında geldiğini belirtti. Galip Bilol; “Itema firmasının bilhassa son yıllarda geliştirdiği teknoloji ve satış sonrası ortaya konan servis hizmetlerinin üst düzey oluşu, Türkiye genelinde piyasanın ciddi bir payını ele geçirmesini sağladı. Bilhassa Kahramanmaraş bölgesinde artan taleplerden de bu pozitif gelişmeyi görebiliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Itema’nın gördüğü bu ilgiyle Türkiye’deki satışlarını 2018 yılında ciddi miktarda arttırdığının altını çizen Galip Bilol, “2018 yılı oldukça durgun geçmiş olmasına rağmen, yılın ikinci yarısında yatırımlar hareketlendi. Itema’nın Türkiye’deki satışları, 2018 yılında önceki yıllara göre ciddi miktarda arttı. 2019 yılı satış hedefleri de bir önceki seneye göre artış göstermekte.” dedi.

“KTM Bölge İçin Önemli Bir Değer”

KTM’nin ilkinin düzenlendiği 2014 yılından bu yana düzenli olarak KTM Fuarlarında yer alan Bilol Mümessillik, özellikle Itema dokuma makineleri ile bölge tekstilcisinin ilgisini çekiyor. Galip Bilol, KTM 2019 Fuarı’nın bölge için önemli bir değer olduğunu vurgulayarak; “KTM Fuarı ilk günden itibaren gelişmeyi devam ettiren bir organizasyon. Hem makine imalatçıları hem de biz satış mümessilleri için önemi her geçen yıl artıyor. Gördüğüm kadarıyla bölge sanayicileri de bu fuarı takdir etmekteler. Zaten artan ilgi ve ziyaretlerden de bu çok net olarak görülüyor. Bu yıl da yine başarılı bir fuar geçirmeyi ümit ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi