Tekerek yolu üzerine açılan 4. Şubenin açılış programına çok sayıda vatandaşın yanı sıra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, İl Müftüsü Mahammed Gevher ve Saçaklızade Vakfı Başkanı Ali Demirdöven katıldı.

Oktay Ayranpınarı, yaptığı açılış konuşmasında; Sektörde yerli sermaye olarak Demirciler Çarşısında başladığımız ve o zaman ki ismi ile bakkallık, bugünkü ismi ile Market zincirimiz, Haller bölgesi, Yatılıbölge, bu gün de Tekerek yolu üzerindeki 4. şubemizle Kahramanmaraş halkına hizmet etmeye devam ediyoruz.

Kaliteli ürünü ucuza, toptan fiyatına vermeyi her zaman kendimize hedef olarak aldık, toptan fiyatına perakende satış yapıyoruz”  dedi.

Hedeflerinin daha büyük olduğunu ifade eden Oktay Ayranpınarı, ve Suhaerler Lisesi karşısındaki mülkiyeti kendimize ait yerimizin bittiğinde çok daha büyük bir AVM açarak bölge insanına daha güzel hizmet vermeye edeceklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç İSE; “Şehrimize yeni iş yerlerinin açılması bizlere heyecan veriyor. Bu ekonomimizin her geçen gün iyiye gittiğini gösterir.  Dolayısı bu yatırımlar istihdamı da beraberinde getiriyor.  

Başta Hacı Ayranpınarı ağabeyimiz, olmak üzere, Oğuz ve Oktay Ayranpınar kardeşleri tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Saçaklızade Vakfı Başkanı Ali Demirdöven’de kısa bir konuşma yaparak:” Hani bir söz var ya ‘ben bu yere tırnaklarımla kazıyarak geldim’ diye. Bu bağlamda Hacı Ayranpınarı ağabeyimiz uzun yıllar bakkal olarak mücadele etti, sonra oğulları bayrağı devir alarak, Bakkalı market haline getirdiler ve bugün Ayranpınarı marketler ziniciri olarak devam ediyorlar. Babalarını ve oğullarını uzun yıllardır tanırım kendileri çalışkan güzel insanlar, Allah yollarını açık eylesin, hayırlı olsun diyorum” dedi.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Muhammed Gevher’in yaptığı duaya hep bir ağızdan ”Amin” denildi.      

Daha sonra belediye başkanları tarafından açılış kurdelesi kesilen 4. Şube hem gezildi hem de alış veriş yapıldı.










Editör: Haber Merkezi