Aygün AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aygün, “bu gün 5. Mağazamızı Vestel markası ile Piazza AVM’de açmaktan mutluluk duyuyoruz. Kahramanmaraş’a en iyi hizmeti sunmanın keyfini yaşıyoruz.

Kahramanmaraş’ın en büyük alışveriş merkezinde Vestel Mağazası eksikliği vardı bizde bu eksikliği gidermek için 5. Şubemizi Vestel Markası ile Piazza’da açtık. Açılışımıza özel birbirinden güzel kampanyalar düzenledik. 1976 yılında kurulan Aygün AVM’nin 39. yılını kutluyoruz. Kahramanmaraş’ta 5. Şubemizi açıyoruz. İnşallah bu açılan şubemizin devamları da gelecek. Biz Kahramanmaraş ilimize hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Türkiye’nin öncü teknolojik markalarından biri olan Vestel’in elektronik eşyalarını Piazza’da halkımızla buluşturmak gurur verici. Mağazamızın açılışına katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

  Aygün,  Vestel Dünya’nın 183 ülkesine ihracat yapan ve normalde 15 Bin çalışanı olan, gurur kaynağımız, markamız. Diğer ulusal markalar gibi Vestel’de bizim yerli ve dünyaya açılan markamız” dedi.


Aygün; “Bizim Kahramanmaraş’taki hedefimiz ilk çıkan bir ürünü hemen buraya getirip halkımızla buluşturmak. İnsanlarımıza hizmet verebilmek bizim için gurur ve mutluluk verici bir durum.  Kahramanmaraş’taki şube sayımızı artırarak halkımız en yeni teknolojik ürünlerle buluşturacağız. Bu açtığımız yer bizim 5. Şubemiz, biz inşallah bu sayımı ilerleyen günlerde 6, 7’ye çıkarmak istiyoruz. Amacımız Kahramanmaraş’a en iyi hizmeti sunabilmek. Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak. Her ay düzenlediğimiz kampanyalarla vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Açılışımıza gelen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mağazanın açılışını Vestel Bölge Satış Müdürü Tümay Korkut açarken açılış sonrası vatandaşlar Mağazaya girerek Açılışa özel indirimli ürünleri aldılar.

Editör: Haber Merkezi